search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 15:28
MENU CLOSE

Νέος Κόσμος: Με κλεμμένο Lexus οι εκτελεστές του Ζαμπούνη

15.01.2024 14:57
vezninadiko_dolofonia

Κλεμμένο τζιπ Lexus χρησιμοποίησαν οι εκτελεστές του Βαγγέλη Ζαμπούνη, σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές.

Το αυτοκίνητο φέρεται να κλάπηκε πριν από έξι μήνες από το Μιλάνο και έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας, όπως προέκυψε μετά από την έρευνα επί του αριθμού πλαισίου του στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία που επικαλείται η ΕΡΤο 44χρονος Β.Ζ. έπαιρνε επί σειρά ετών συμβόλαια θανάτου ως εκτελεστής για όσους η «Greek Mafia» έθετε στο στόχαστρό της και ήταν γνωστός για την αποτελεσματικότητά του.

Εκτός του μεγαλύτερου αντιπάλου της «τριανδρίας» του αποκαλούμενου «Καράφλα» που θεωρείται πως κρύβεται πίσω από την εκτέλεσή του, πιστεύεται πως οι σχέσεις του με την άλλοτε πανίσχυρη τριανδρία είχαν διαρραγεί με το ίδιο το μεγάλο αφεντικό της «Greek Mafia» και πολλοί χρεώνουν ακόμα και την εκτέλεση του Βασίλη Στεφανάκου στον «Ζαμπόν».

Σταδιακά με την απώλεια «αφεντικών» συγκέντρωσε ο ίδιος μεγάλη δύναμη και έγινε από «στρατιώτης» αφεντικό ο ίδιος, σε περιοχές που κάποτε τον πρώτο λόγο είχαν οι εντολείς του. Αυτή η τάση αυτονόμησης που είχε αποκτήσει δημιούργησε ακόμα μεγαλύτερες έχθρες, εκτός των νεκρών που άφηνε ο ίδιος πίσω του, όπως πιστεύουν όλα αυτά τα χρόνια οι Αρχές.

Διαβάστε επίσης:

Ηφαίστειο Σαντορίνης: Επιστήμονες ανακάλυψαν έκρηξη 520.000 ετών – Έξι φορές μεγαλύτερη από αυτή που εξαφάνισε τον Μινωικό πολιτισμό (photos)

Καιρός: Θα ζήσουμε τρεις εποχές σε μία εβδομάδα, λέει ο Κλεάρχος Μαρουσάκης – 19 βαθμοί την Παρασκευή, χιόνια το Σάββατο (Χάρτες)

Πολυτεχνείο: Επεισόδια και τραυματισμοί σε συμπλοκή αστυνομικών με φοιτητές σε υπό κατάληψη σχολή (Photos / Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 15:27