search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 03:11
MENU CLOSE

Χαμός ανάμεσα σε Λιάγκα και Καλύβα για τα κατοικίδια: «Δεν είναι ισότιμα με τον άνθρωπο» – «Είναι μέλη της οικογένειας» (Video)

17.01.2024 12:06
liagkas-kalyva-new

Μια κουβέντα αναφορικά με τα κατοικίδια και τον ρόλο που παίζουν σε μια οικογένεια στάθηκε η αφορμή ώστε να ανεβούν οι τόνοι στο Πρωινό.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιώργος Λιάγκας διαφώνησε με εκείνους τους ανθρώπους που υιοθετώντας ένα ζώο, λένε ότι το αντιμετωπίζουν σαν παιδί τους. Ο παρουσιαστής θέλησε να κάνει σαφές ότι το παιδί διαφέρει με το ζώο και δεν θα πρέπει να συγχέουμε τη σχέση που έχουμε με καθένα από αυτά.

Η άποψή του αυτή, ωστόσο, βρήκε αντίθετη την Άρια Καλύβα η οποία θέλησε να τονίσει ότι εφόσον κάποιος υιοθετεί ένα ζώο και ζει σπίτι του, τότε αυτό αποτελεί μέλος της οικογένειάς του. Ο Γιώργος Λιάγκας όμως διαφώνησε και πάλι, επισημαίνοντας ότι αυτό δεν μπορεί να ισχύει, καθώς ούτε το ίδιο dna με το ζώο έχει, ούτε το απέκτησε μέσω παράνθετης μητέρας.

Όταν η συνάδελφός του αναρωτήθηκε αν -με αυτή τη λογική- τα παιδιά που υιοθετούνται από οικογένειες είναι μέλη της ή όχι, τότε ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε ότι ο άνθρωπος δεν μπορεί να θεωρηθεί ισότιμος με ένα ζώο.

Ο έντονος διάλογος ανέμεσα και Γιώργο Λιάγκα και Άρια Καλύβα

Λιάγκας: Το σκυλάκι δεν μπορεί να είναι παιδί, το ζώο δεν είναι ισότιμο με τον άνθρωπο, μην τρελαθούμε. Μιλάει ένας άνθρωπος που έχει σκύλο.

Καλύβα: Είναι μέλη της οικογένειας τα κατοικίδια.

Λιάγκας: Διαφωνώ με αυτό. Έχω μεγαλώσει με σκυλιά, είμαι με τη Φούσκα 24 ώρες το 24ωρο, μόνο μαζί δεν κοιμόμαστε. Δεν είναι μέλος της οικογένειας η Φούσκα. Η οικογένειά μου είμαι εγώ και τα παιδιά μου και η μάνα των παιδιών μου που είναι οικογένεια με τα παιδιά. Αυτό είναι οικογένεια.

Καλύβα: Γιατί το έχει το ζώο στο σπίτι σου μέσα, από τη στιγμή που δεν είναι μέλος της οικογένειάς σου; Ασφαλώς και είναι μέλος της οικογένειάς σου. Τι είναι; Αντικείμενο; Τσαντάκι; Αξεσουάρ;

Λιάγκας:Τώρα, εσύ αμφισβητείς αν αγαπάω το σκυλί μου; Σε παρακαλώ πάρα πολύ!

Καλύβα: Γιατί δεν το αντιμετωπίζεις ως μέλος της οικογένειάς σου;

Λιάγκας: Γιατί είναι ζώο, δεν είναι άνθρωπος.

Καλύβα: Δεν είναι έμβιο όν;

Λιάγκας: Δεν είναι μέλος της οικογένειας. Το γέννησα εγώ; Έχω dna ίδιο με το σκυλί;

Καλύβα: Υιοθέτησες ένα πλάσμα για να του προσφέρεις αγάπη Γιώργο μου. Δεν αμφισβήτησε κανείς την αγάπη.

Λιάγκας:Μην τα μπερδεύουμε όλα. Τα αισθήματα δεν πρέπει να βαφτίζονται και με υπερβολικές λέξεις που για μένα δημιουργούν και προβλήματα μετά. Τι πάει να πει μέλος της οικογένειας το σκυλί; Είναι δίπλα στην οικογένεια, δεν είναι μέλος της οικογένειας.

Στη συνέχεια, η διαφωνία που είχαν ο Γιώργος Λιάγκας και η Άρια Καλύβα εντάθηκε ακόμα περισσότερο:

Καλύβα: Δηλαδή οι άνθρωποι που υιοθετούν παιδιά δεν πρέπει να τα αντιμετωπίζουν ως μέλη της οικογένειας.

Λιάγκας: Τα παιδιά είναι άνθρωποι, δεν είναι ζώα. Βάζεις στο στόμα μου λόγια που δεν έχω πει. ξαφνικά τώρα θέμα να δημιουργήσουμε, να με βγάλεις ότι δεν αγαπάω και τα ζώα.

Καλύβα: Τα αγαπάς, αυτό πρέπει να το επιβεβαιώσουμε, αλλά πρέπει να το δεις ως μέλος της οικογένειάς σου, γιατί είναι.

Διαβάστε επίσης:

Βάνα Μπάρμπα: «Τοποθετούμαι υπέρ της τεκνοθεσίας και κατά της παρένθετης μητέρας – Όχι στην εργαλειοποίηση της γυναίκας (Video)

Δάφνη Λαμπρόγιαννη: Στην υποκριτική ψάχνω το βαθύ και ουσιαστικό – Αυτό που είχε η Βουγιουκλάκη δεν μου έλεγε τίποτα (Video)

Γιώργος Λαμπάτος: Κραυγή απόγωσης από τον ηθοποιό – «Ζω με 220 ευρώ τον μήνα, πέρασε από το μυαλό μου να αυτοκτονήσω»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 01:34