search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 22:45
MENU CLOSE

Βάνα Μπάρμπα: «Τοποθετούμαι υπέρ της τεκνοθεσίας και κατά της παρένθετης μητέρας – Όχι στην εργαλειοποίηση της γυναίκας (Video)

17.01.2024 11:34
vana-mparmpa-new

Για το ζήτημα της τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια τοποθετήθηκε η Βάνα Μπάρμπα επισημαίνοντας ότι είναι υπέρ, καθώς το μόνο που χρειάζονται τα παιδιά για να μεγαλώσουν σε ένα υγιές περιβάλλον είναι η αγάπη είτε αυτή προέρχεται από ετερόφυλους είτε από ομοφυλόφιλους.

Καλεσμένη της Ελεωνόρας Μελέτη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», η ηθοποιός θέλησε, ωστόσο, να ξεκαθαρίσει ότι είναι κατά της απόκτησης παιδιών μέσω παρένθετης μητέρας, καθώς πιστεύει ότι η εν λόγω διαδικασία οδηγεί σε «εργαλειοποίηση της γυναίκας».

«Το παιδί θέλει και τους δύο, είναι απαραίτητο λοιπόν. Τα παιδιά θέλουν αγάπη και θέλουν και τους δύο γονείς. Τώρα αν αυτοί θα είναι ομοφυλόφιλοι ή ετεροφυλόφιλοι…. Για μένα αυτό που μετρά απ’ όλα είναι η αγάπη» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Έχω βοηθήσει παιδιά που ιδρύματα, είναι παιδιά που τα έχουμε στηρίξει από ιδρύματα και έχουν βρει αγάπη μέσα από οικογένειες. Είμαι εναντίον της ιδρυματοποίησης και των παιδιών μέσα στα ιδρύματα. Τοποθετούμαι υπέρ της τεκνοθεσίας αλλά όχι υπέρ της παρένθετης μητέρας. Όχι στην εργαλειοποίησή της γυναίκας, η μάνα είναι μάνα. Μόνο η μάνα μπορεί να σου δώσει ισορροπία είναι τρομερή η σχέση. Εναντίον της παρένθετης σαφώς υπέρ της αγάπης πάνω απ’ όλα και εναντίον των ιδρυμάτων. Υπάρχουν χιλιάδες ιδρύματα, γιατί ρε φίλε να είναι μόνα τους; Μπορούν να πάρουν αγάπη».

Διαβάστε επίσης:

Δάφνη Λαμπρόγιαννη: Στην υποκριτική ψάχνω το βαθύ και ουσιαστικό – Αυτό που είχε η Βουγιουκλάκη δεν μου έλεγε τίποτα (Video)

Γιώργος Λαμπάτος: Κραυγή απόγωσης από τον ηθοποιό – «Ζω με 220 ευρώ τον μήνα, πέρασε από το μυαλό μου να αυτοκτονήσω»

Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός του «Footloose», Lynne Marta

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 22:44