search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 23:21
MENU CLOSE

Δάφνη Λαμπρόγιαννη: Στην υποκριτική ψάχνω το βαθύ και ουσιαστικό – Αυτό που είχε η Βουγιουκλάκη δεν μου έλεγε τίποτα (Video)

17.01.2024 10:46
lamprogianni-voygioyklaki-new

Για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τη δημοσιότητα που κέρδισε λόγω του επαγγέλματός της μίλησε η Δάφνη Λαμπρόγιαννη, επισημαίνοντας ότι ο τομέας αυτός είναι κάτι που στην πραγματικότητα απεχθάνεται.

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2night Show», η ηθοποιός τόνισε ότι ο λόγος που αποφάσισε να γίνει ηθοποιός ήταν για να εστιάσει στην ουσία της τέχνης της, το βάθος που αυτή προσδίδει και όχι στην επιφάνεια και τη λάμψη, αναφερόμενη μεταξύ άλλων στην Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Στο σχολείο δεν ήμουν ούτε καλή ούτε κακή. Δεν με ενδιέφερε πάρα πολύ και δεν ήθελα να είμαι καμία φοβερή μαθήτρια. Δεν πήγα πανεπιστήμιο. Επειδή ήξερα ότι θέλω να κάνω αυτήν τη δουλειά από πάντα. Αυτό που θυμάμαι είναι ότι ενώ από πάντα ήθελα να κάνω αυτή την δουλειά, ήξερα ότι δεν ήθελα να είναι απλά λάμψη. Ότι κάτι άλλο υπάρχει εκεί πιο βαθύ κι ουσιαστικό. Δηλαδή το εξωτερικό, ας πούμε αυτό που είχε η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν μου έλεγε τίποτα από μωρό που το θυμάμαι» τόνισε.

Δάφνη Λαμπρόγιαννη: «Έχω μια απέχθεια για τη σελεμπριτοκατάσταση»

«Έχω μια απέχθεια για τη σελεμπριτοκατάσταση. Η υποκριτική δεν είναι σελεμπριτοκατάσταση, αυτό είναι πάρεργο και αν δεν ξέρεις να το κάνεις, δεν σημαίνει ότι δεν ξέρεις να κάνεις το άλλο. Δεν μου άρεσε ποτέ η διασημότητα και το γεγονός ότι με αναγνώριζαν στον δρόμο» πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Λαμπάτος: Κραυγή απόγωσης από τον ηθοποιό – «Ζω με 220 ευρώ τον μήνα, πέρασε από το μυαλό μου να αυτοκτονήσω»

Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός του «Footloose», Lynne Marta

Μάθιου Πέρι: Το αφιέρωμα των Emmys στον «Τσάντλερ Μπινγκ» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 23:20