search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 14:46
MENU CLOSE

Και ο Αρναούτογλου στο «στόχαστρο» του Μουρατίδη: «Τα απόβλητα της τηλεόρασης να πλένουν το στόμα τους πριν μιλήσουν…»

11.01.2024 13:21
arnaoytogloy-moyrsatidis-new

«Απόβλητο της τηλεόρασης» χαρακτήρισε ο Νίκος Μουρατίδης τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, επειδή ο παρουσιαστής δεν συμφώνησε με μια δήλωση του Γιώργου Νταλάρα αναφορικά με τις διαφημίσεις που κάνουν κατά καιρούς οι καλλιτέχνες.

«Είναι πολύ μεγάλος τραγουδιστής ο Νταλάρας, πολύ μεγάλος, τεράστιος. Τόσο πολύ μεγάλος τραγουδιστής που είναι ο Νταλάρας θα έπρεπε, τώρα, σε αυτή την ηλικία που έχει φτάσει, που μεγάλωσε, να λέει μόνο ωραία πράγματα» είχε δηλώσει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με τον Νίκο Μουρατίδη να απαντά μέσω του προσωπικού του blog, γράφοντας τα εξής:

«Και εσύ Αρναούτογλου στην ηλικία που έφτασες πρέπει να πλένεις το στόμα σου με αγιασμό πριν μιλήσεις για τον Νταλάρα! Υπάρχουν κάποιοι καλλιτέχνες που τα απόβλητα της τηλεόρασης απαγορεύεται να τους πιάνουν στο στόμα τους. Δεν θα γίνουν όλοι ίσα κι’ όμοια! Ο Νταλάρας στην καριέρα του έκανε πολιτισμό. Δεν τραγούδησε ούτε σε φεστιβάλ πατάτας, ούτε σε σουβλατζίδικα στις ΗΠΑ ούτε σε γάμους και βαφτίσια… Άντε μπράβο, τσόλια»

Λιάγκας σε Μουρατίδη: Ας κοιτάξει γιατί η τηλεόραση είναι γεμάτη με απόβλητα και όχι με Μουρατίδηδες

Στο εν λόγω προσβλητικό σχόλιο αναφέρθηκε ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή του, καταδικάζοντας τον τρόπο με τον οποίο εκφράστηκε τόσο αυτή τη φορά όσο και μια μέρα πριν, υβρίζοντας το παιδί της Χριστίνας Λαμπίρη.

Ο παρουσιαστής συμβούλεψε -μεταξύ άλλων- τον ραδιοφωνικό παραγωγό να αναρρωτηθεί γιατί η τηλεόραση είναι γεμάτη εκείνους που ο ίδιος χαρακτηρίζει «απόβλητα» και όχι με τον ίδιο ο οποίος πολύ θα ήθελε να αποτελεί μέρος της αφού όποτε τού έγινε τηλεοπτική πρόταση στο παρελθον την αποδέχτηκε…

«Είπε τον Αρναούτογλου τσόλι και απόβλητο της τηλεόρασης; Ο Νίκος Μουρατίδης μίλησε χθες απαξιωτικά για ένα παιδί, δεν θέλω να το πω καθόλου γιατί είναι ντροπή. Βγήκε και μίλησε απαξιωτικά για ένα παιδάκι θέλοντας να κατηγορήσει τη μάνα και τον πατέρα. Και γυρίζει και μιλάει τώρα ο Μουρατίδης για να γίνει πάλι θέμα, χαρακτηρίζοντας τον Αρναούτογλου απόβλητο της κοινωνίας;» είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας και πρόσθεσε:

«Είναι πολύ ωραίο να κατηγορούμε τον Αρναούτογλου για απόβλητο της τηλεόρασης, φαντάζομαι και όλους τους άλλους το ίδιο θα μας θεωρεί. Πρέπει, όμως, να κοιτάξει ο κ. Μουρατίδης, γιατί αυτό το ευτελές πλαίσιο που είναι η τηλεόραση, στο οποίο πολύ θα ήθελε να είναι και όταν του γίνονται προτάσεις πηγαίνει, γιατί έχει έναν Αρναούτογλου ή και άλλα «απόβλητα» μέσα σε αυτήν και δεν έχει τον κ. Μουρατίδη. Ας το κοιτάξει λίγο, γιατί η τηλεόραση είναι γεμάτη με απόβλητα και δεν είναι γεμάτη με Μουρατίδηδες. Εγώ δε λέω, μπορεί να έχει ανάγκη η τηλεόραση μόνο από απόβλητα. Είναι η λογική όμως αυτή;.

Δηλαδή είναι σαν το ανέκδοτο που πήγαινε ένας ανάποδα στην Πανεπιστημίου, ακούει στο ραδιόφωνο “προσοχή οδηγοί, ένας πάει ανάποδα στην Πανεπιστημίου” και αναρωτιέται τι ακούει».

Διαβάστε επίσης:

«Τα Φιλαράκια»: Πώς πρωτότυπα σενάρια της σειράς βρέθηκαν από τα… σκουπίδια σε οίκο δημοπρασιών (Videos)

«Τον κακό σου τον καιρό και τον μαύρο σου τον φλάρο» – Το χιουμοριστικό αφιέρωμα της Φίνος Φιλμ (Video)

Τζόρτζια Σιακαβάρα: Η σύντροφος του Κωνσταντίνου Πλεύρη… «αναρωτιέται» «τι αμαρτίες έχω κάνει» χορεύοντας τσιφτετέλι (Vide)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 14:45