search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 00:55
MENU CLOSE

Απολύθηκε η Σάρα Ραμίρεζ από το «And Just like that»: Υπόνοιες ότι την έδιωξαν λόγω παλαιστινιακού, τι απαντούν οι δημιουργοί

18.01.2024 20:15
sara ramirez apolisi 987- new

«And just like that» η «Τσε Ντίαζ», κατά κόσμον Σάρα Ραμίρεζ, είναι πλέον παρελθόν για το δημοφιλές spin-off του «Sex and the city», καθώς δεν θα μετέχει στον τρίτο κύκλο της σειράς.

Η ηθοποιός, που υποδυόταν το non-binary άτομο «Τσε Ντίαζ» υπαινίχτηκε ότι για την απόλυσή της από το σοου ευθύνεται η στάση της απέναντι στο παλαιστινιακό ζήτημα.

Με ένα μακροσκελές post στο Instagram ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Η βιομηχανία μας είναι διπρόσωπη. Ενώ δίνουν βραβεία, οι διευθυντές κάστινγκ και οι ατζέντηδες φτιάχνουν μαύρες λίστες… Ενώ ευνοούν κάποιους από τους πελάτες τους που μίλησαν εναντίον αυτής της γενοκτονίας, απολύουν άλλους που δεν έχουν τόσο μεγάλη πρόσβαση στο κοινό. Ενώ δίνουν βραβεία σε LGBTQ+ οργανισμούς παραμένουν σιωπηλοί απέναντι στους οργανισμούς που σχετίζονται με τους κατασκευαστές όπλων που υποστηρίζουν τον ισραηλινό στρατό όσο πραγματοποιεί γενοκτονία σε παλαιστινιακές ζωές που συμπεριλαμβάνουν LGBTQ+ άτομα», αναφέρει χαρακτηριστικά στο κείμενό της.

«Το καταλαβαίνω. Τα βραβεία είναι λαμπερά και οι άνθρωποι πρέπει να πληρώσουν το ενοίκιο τους ή να αισθάνονται ξεχωριστοί και δυνατοί. Εν τω μεταξύ, είμαστε πέρα από το όριο των 100 ημερών σε αυτόν τον «πόλεμο» που έχει αναγνωριστεί από πολλούς, συμπεριλαμβανομένου του ΔΠΔ, ως γενοκτονία. Είναι άγριο το πόσο υποκριτικοί είναι τόσοι πολλοί στο Χόλιγουντ. Ακόμα πιο πολύ από τον τελευταίο χαρακτήρα που έπαιξα», πρόσθεσε.

«ΥΓ. Μην αφήσετε τα ταμπλόιντ να σας αποσπούν την προσοχή από αυτό που συμβαίνει στη Γάζα. Πολύ ωραία προσπάθεια όμως», κατέληξε στο αιχμηρό μήνυμά της.

Η απάντηση των δημιουργών του «And just like that»

Οι δημιουργοί της σειράς του HBO επιβεβαίωσαν την απόλυση της ηθοποιού, ωστόσο, παρουσιάζουν μια διαφορετική εικόνα για τους λόγους της απόλυσης.

Η Σάρα Ραμίρεζ απολύθηκε από το «And Just Like That» επειδή ο χαρακτήρας της «Τσε Ντίαζ» ήταν «σπατάλη χρόνου», σύμφωνα με πηγές, οι οποίες απέκλεισαν τον ισχυρισμό της ηθοποιού ότι η στάση της υπέρ της Παλαιστίνης της κόστισε τον ρόλο.

Η πηγή που βρίσκεται κοντά στην παραγωγή της σειράς διέψευσε τον ισχυρισμό της, υποστηρίζοντας ότι το κεφάλι της Ραμίρεζ (που χρησιμοποιεί της αντωνυμίες they/them ως non-binary άτομο) βρισκόταν «επί πίνακι από την περασμένη σεζόν» επειδή ο χαρακτήρας «δεν είχε πια αξία» και ήταν «ενοχλητικός».

«Η Σάρα δεν απολύθηκε επειδή υποστηρίζει την Παλαιστίνη και την κατάπαυση του πυρός», είπαν πηγές στην Daily Mail. «Η Σάρα απολύθηκε επειδή η Τσε δεν έφερνε τίποτα πια στο σόου. Ήταν κοντά στην καρατόμηση από την περασμένη σεζόν».

«Μετά τον χωρισμό της Τσε με τη Μιράντα, ο χαρακτήρας δεν είχε καμία αξία πια και οι θαυμαστές την βρήκαν ενοχλητικό. Η ιστορία ως μαχόμενη κωμικός ήταν χάσιμο χρόνου και η Σάρα το ήξερε», πρόσθεσαν.

Αναφερόμενη στο ότι δεν υπάρχουν συνομιλίες σχετικά με τη «Μιράντα Χομπς» της Σίνθια Νίξον για τη στάση της ηθοποιού για την Παλαιστίνη, η πηγή συνέχισε: «Η Σίνθια ήταν απίστευτα ανοιχτή για την υποστήριξή της στην Παλαιστίνη και για το ότι είναι λεσβία».

«Η Σάρα πρέπει να αποδεχθεί ότι δεν είναι το Grey’s Anatomy και ότι ο χαρακτήρας της δεν ήταν βασικό μέρος της ιστορίας», συνέχισε η πηγή, αναφερόμενο στον ρόλο της Ραμίρεζ ως γιατρός «Κάλι Τόρες».

Ο χαρακτήρας της «Τσε» κατηγορήθηκε από τους φανς ότι ήταν ο «χειρότερος» της σειράς. Οι τηλεθεατές του εμβληματικού «Sex and the city» βρήκαν ότι ο χαρακτήρας είναι «cringe» και τον κατηγόρησαν ότι «πήγε 70 χρόνια πίσω την αναπαράσταση των non-binary ατόμων».

Διαβάστε επίσης:

Άννα Φόνσου: Σοκάρει δήλωσή της – «Πολύ διάσημη ηθοποιός σε λίγο καιρό φεύγει από τη ζωή»

Κέιτ Μιντλετον: Στο πλευρό της στο νοσοκομείο ο πρίγκιπας Ουίλιαμ – Ανησυχία στη Βρετανία για την υγεία της – Τι λέει η Καμίλα για τον Κάρολο

Bafta: Υποψήφια για 11 βραβεία η ταινία Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου – 13 υποψηφιότητες για το Oppenheimer

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 00:53