ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 07:00
MENU CLOSE

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος για το «Είσαι το ταίρι μου» - «Υπάρχουν γενιές που δεν είχαν γεννηθεί τότε, αλλά λατρεύουν τη σειρά»

18.01.2024 20:02

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και μίλησε για τη σειρά «Είσαι το ταίρι μου», στην οποία και πρωταγωνιστούσε.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Είναι απίστευτα συγκινητικό ότι μετά από 23 χρόνια περίπου, υπάρχουν γενιές που δεν είχαν γεννηθεί τότε, αλλά λατρεύουν αυτή τη σειρά».

Αναφορικά με τις επαναλήψεις που προβάλλονται μέχρι σήμερα, δήλωσε: «Τις τελευταίες ημέρες, λόγω του ότι ήμουν στο θέατρο, έμαθα από φίλους ότι κάθονται στον καναπέ με κουβερτούλα και φαγητό και βλέπουν το “Είσαι το ταίρι μου”. Λέω “είστε τρελοί; Μετά από τόσα χρόνια το βλέπετε ξανά;”. “Ξανά” μου λένε».

Τέλος, όσο για την επιτυχία που σημειώνει μέχρι σήμερα η σειρά, δήλωσε: «Είναι η βάση αυτής της σειράς η αγάπη, ο έρωτας, πράγματα τα οποία δεν παίζουν ρόλο σε ποια γενιά είσαι για να ζήσεις αυτά τα συναισθήματα. Είναι και οι γνώριμοι άνθρωποι της σειράς, ο κολλητός μας, ο συγκάτοικός μας, οι φίλοι μας, οι γονείς που θέλουν το παιδί να αποκατασταθεί».

Διαβάστε επίσης:

Κώστας Τσουρός: «Έχω φάει χαστούκι από διευθυντή μου» (Video)

Άννα Φόνσου: Σοκάρει δήλωσή της – «Πολύ διάσημη ηθοποιός σε λίγο καιρό φεύγει από τη ζωή»

Βραβεία Bafta: Υποψήφια για 11 βραβεία η ταινία Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου – 13 υποψηφιότητες για το Oppenheimer

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 06:56
Exit mobile version