search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 20:32
MENU CLOSE

Κώστας Τσουρός: «Έχω φάει χαστούκι από διευθυντή μου» (Video)

18.01.2024 14:15
tsoyros-new

Για την πορεία του στον χώρο της δημοσιογραφίας μίλησε ο Κώστας Τσουρός αναφερόμενος -μεταξύ άλλων- στις δυσκολίες που συνάντησε στον δρόμο του, ανάμεσα σε αυτές και απαράδεκτες συμπεριφορές από προϊσταμένους του.

Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε συγκεκριμένα ότι κατά τα πρώτα του βήματα, όταν ακόμη βρισκόταν στην ενημέρωση, είχε υποστεί ακόμα και βία από διευθυντή του (!)

«Υπάρχει η μία πλευρά που λέει ότι όταν ηγείσαι μιας ομάδας, εκ των πραγμάτων για να κάνεις τη δουλειά σου πρέπει να είσαι λίγο αυστηρός» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Από τα χρόνια που είμαι στην ψυχαγωγία και μετά, από κεντρικούς παρουσιαστές δεν έχω νιώσει άσχημα. Φρόντιζα όλα να είναι ξεκάθαρα από την αρχή. Όταν ήμουν στις ειδήσεις υπήρχαν συμπεριφορές τέτοιες, αλλά τότε λέγαμε “έτσι είναι δουλειά”.

Με έχουν χαστουκίσει στο μάγουλο. Διευθυντής μου. Είχε γίνει ένα λάθος και πάνω στη φούρια και στο άγχος της δουλειάς είχε γίνει αυτό. Δεν το συζητώ ότι πρέπει να καταγγείλεις κάτι τέτοιο, αλλά ήμουν στον πρώτο χρόνο της δουλειάς μου. Φυσικά και μου ζητήθηκε συγγνώμη μετά».

Αναφερόμενος στο σήμερα, ο Κώστς Τουρός δηλώνει ικανοποιημένος από την επαγγελματική του πορεία και εξέλιξη, επισημαίνοντας ότι ουδέποτε υπήρξε αχάριστος.

«Ανασφάλειες έχω πάντα και είμαι ένας άνθρωπος που τις δουλεύω πολύ. Καθημερινά νιώθω ότι οι ανασφάλειές μου πάνε να με κρατήσουν πάντα πίσω, αλλά τις δουλεύω και πηγαίνω μπροστά». Σε κάθε περίπτωση, ο παρουσιαστής δηλώνει ευγνώμων για όσα συμβαίνουν στη ζωή του επαγγελματικά το τελευταίο διάστημα: «Γενικώς συμβαίνουν πράγματα στη ζωή μου που τα είχα φανταστεί και είμαι πολύ χαρούμενος και ευγνώμων και δεν είμαι καθόλου αχάριστος» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Βατίδου κατά της εκπομπής «Super Κατερίνα»: «Το κάνατε επίτηδες, ξέρω ποιοι είστε – Δεν θα τη γλιτώνετε κάθε φορά» (Video)

Πάνος Βλάχος: Αγνώριστος ο ηθοποιός λίγο πριν την πρεμιέρα της σειράς «17 κλωστές» (Video)

Συγκινεί ο Γιώργος Λαμπάτος: «Είμαι μόνος χωρίς συμπαράσταση – Έχω περάσει δύσκολα, αισθάνομαι ντροπή» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 20:32