search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 00:31
MENU CLOSE

Πάνος Βλάχος: Αγνώριστος ο ηθοποιός λίγο πριν την πρεμιέρα της σειράς «17 κλωστές» (Video)

18.01.2024 12:33
panos-vlahos-new

Αγνώριστος έχει γίνει ο Πάνος Βλάχος με τον ηθοποιό να έχει υποστεί… ολική μεταμόρφωση, στο πλαίσιο του πρωταγωνιστικού του ρόλου στην πολυαναμενόμενη μίνι σειρά «17 Κλωστές» που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου στο Cosmote Tv.

Βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Πάνου Δημάκη, η σειρά αφηγείται μία από τις μεγαλύτερες μαζικές δολοφονίες που γνώρισε ποτέ η χώρα, το 1909 στα Κύθηρα.

Κεντρικό πρόσωπο της ιστορίας είναι ο Αντώνης, ένας αρχικά φιλήσυχος τσαγκάρης, τον οποίο υποδύεται ο Πάνος Βλάχος, και ο οποίος ζητά εκδίκηση, όταν τον συκοφαντούν αναίτια.

Ο ηθοποιός ανήρτησε φωτογραφίες από τα γυρίσματα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με την αλλαγή στην εμφάνισή του να είναι κάτι περισσότερο από εμφανής, καθώς με μακριά μαλλιά, μούσια και αρκετά ταλαιπωρημένος, ο «Αντώνης» δεν θυμίζει σε τίποτα τον Πάνο Βλάχο που όλοι ξέρουμε…

Ο ρόλος του Πάνου Βλάχου

Ο Αντώνης είναι ένα αγαπητό πρόσωπο μέχρι τη στιγμή που κατηγορείται ότι έκανε ανήθικες προτάσεις σε μια παντρεμένη πελάτισσά του. Μετά από αυτό το περιστατικό, η τοπική κοινωνία τον εξωθεί σε φυγή. Έτσι, μετακομίζει στον Πειραιά, προσπαθώντας να ορθοποδήσει. Η ιστορία επαναλαμβάνεται και στη μεγαλούπολη, αφήνοντας τον Αντώνη οργισμένο και πικραμένο απέναντι στον κόσμο. Μην μπορώντας να διαχειριστεί τον θυμό του, αποφασίζει να επιστρέψει στα Κύθηρα και να πάρει εκδίκηση.

Το τρέιλερ της σειράς «17 Κλωστές»

Διαβάστε επίσης:

Συγκινεί ο Γιώργος Λαμπάτος: «Είμαι μόνος χωρίς συμπαράσταση – Έχω περάσει δύσκολα, αισθάνομαι ντροπή» (Video)

Εριέττα Κούρκουλου – Λάτση: «Έχω ενοχές που γεννήθηκα σε οικονομικά εύπορη οικογένεια» (Video)

Αρβανίτη για Νταλάρα: «Κάποιοι διαφημίζουν μπιφτέκια για να επιβιώσουν κι άλλοι παίρνουν επιχορηγήσεις χιλιάδων ευρώ για συναυλίες»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 00:31