search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:58
MENU CLOSE

Συγκινεί ο Γιώργος Λαμπάτος: «Είμαι μόνος χωρίς συμπαράσταση – Έχω περάσει δύσκολα, αισθάνομαι ντροπή» (Video)

18.01.2024 12:12
lampatos-new

Την ανάγκη του να εργαστεί και όχι να ζητήσει χρήματα τόνισε ο Γιώργος Λαμπάτος έπειτα από την εξομολόγηση του ηθοποιού για τις άθλιες συνθήκες στις οποίες ζει σε ένα υπόγειο 15 τ.μ. με ένα επίδομα των 220 ευρώ τον μήνα.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό, ο Γιώργος Λαμπάτος αποκάλυψε ότι πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να επικοινωνήσουν μαζί του, έπειτα από τη συνέντευξή του, ωστόσο, το τηλεφώνημα που ίδιος περίμενε και αναμένει ακόμα είναι από καποιον σκηνοθέτη και κάποια ενδεχόμενη πρόταση για συνεργασία.

«Με τέτοιο ξεκίνημα και τόσες επιτυχίες που έχω κάνει, μου έκανε εντύπωση πώς δεν βρέθηκε κάποιος άνθρωπος να με πάρει σε μια δουλειά.

Πόσα χρόνια να αντέξει ένας άνθρωπος; Κάποιοι άνθρωποι συνετέλεσαν στο να μείνω χωρίς δουλειά και μου έκλειναν και άλλες πόρτες. Αυτός ο χώρος είναι η ζωή μου. Δεν έχω ζητήσει χρήματα, έχω ζητήσει δουλειά. Όποιος άνθρωπος δεν εργάζεται στα παραγωγικά του χρόνια, είναι ζωντανός νεκρός» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον, είχαν πολύ καιρό να ενδιαφερθούν για μένα. Είμαι μόνος μου εδώ και καιρό χωρίς καμία συμπαράσταση, ούτε από ανθρώπους του χώρου, ούτε από φίλους και γνωστούς. Έχω περάσει δύσκολα, αισθάνομαι ντροπή που βρίσκομαι σε αυτή την κατάσταση.

Γίνεται χαμός από κόσμο που δεν είναι της δουλειάς και θέλει να με βοηθήσει, αλλά δεν χτυπάει για δουλειά. Με έχει πάρει ο οποιοσδήποτε τηλέφωνο, εκτός από σκηνοθέτες και παραγωγούς. Ελπίζω ότι θα συμβεί και αυτό στη συνέχεια.

Δεν έχω κάνει κάποια νύξη στην κα Φόνσου, βέβαια δεν είμαι μακριά. Έχω αποκομίσει πλούτο από το θέατρο και αυτός ο πλούτος με έχει κάνει να υπάρχω ακόμα.

Μπορεί μέσα από ένα υπόγειο να υπάρχει μία λάμψη, απλώς η τέχνη δεν τρώγεται και δεν συντηρεί την αξιοπρέπεια ενός ανθρώπου γιατί δυστυχώς η αξιοπρέπεια μετριέται με το χρήμα. Ούτε από τον Θεό ζήτησα τίποτα, δουλειά ζήτησα».

Διαβάστε επίσης:

Εριέττα Κούρκουλου – Λάτση: «Έχω ενοχές που γεννήθηκα σε οικονομικά εύπορη οικογένεια» (Video)

Αρβανίτη για Νταλάρα: «Κάποιοι διαφημίζουν μπιφτέκια για να επιβιώσουν κι άλλοι παίρνουν επιχορηγήσεις χιλιάδων ευρώ για συναυλίες»

Βουγιουκλάκη-Παπαμιχαήλ: Σαν σήμερα παντρεύονται – Ο «παραμυθένιος» γάμος και ο πρώτος καβγάς πριν τη δεξίωση (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31