search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 17:15
MENU CLOSE

Βατίδου κατά της εκπομπής «Super Κατερίνα»: «Το κάνατε επίτηδες, ξέρω ποιοι είστε – Δεν θα τη γλιτώνετε κάθε φορά» (Video)

18.01.2024 13:45
vatidoy-kainoyrgioy-new

Οργισμένη ήταν η απάντηση της Εύης Βατίδου στην Κατερίνα Καινούργιου και τους συνεργάτες της στην εκπομπή «Super Κατερίνα», αναφορικά με τον τρόπο που εκείνοι τοποθετήθηκαν στις δηλώσεις της σχετικά με την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια.

Εστιάζοντας στο χαρακτηρισμό από την Εύη Βατίδου των υιοθετημένων παιδιών ως «παιδιά που οι γονείς τους παράτησαν», η Χρύσλα Γεωργακοπούλου θέλησε να κάνει σαφές ότι τα παιδιά αυτά δεν είναι «πεταμένα» και δεν έχουν οιονδήποτε λόγο να νιώθουν ντροπή, με την Κατερίνα Καινούργιου να προσθέτει ότι τα παιδιά που μεγαλώνουν σε ίδρυμα δεν βρέθηκαν εκεί μόνο ως αποτέλεσμα εγκατάλειψης αλλά θανάτου κηδεμόνων, απόφασης πρόνοιας κλπ.

Βατίδου: «Δεν είπα ότι τα υιοθετημένα παιδιά είναι πεταμένα, αλλά παρατημένα»

Μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», η Εύη Βατίδου ζήτησε από την Κατερίνα Καινούργιου και τους συνεργάτες της να ανακαλέσουν, επισημαίνοντας ότι η ίδια δεν είπε ποτέ τη λέξη «πεταμένα» για τα παιδιά αυτά, αλλά «παρατημένα».

«Είπα ποτέ ότι τα παιδιά αυτά είναι πεταμένα; Όχι! τη λέξη “πέταμα” που είπαν να την πάρουν πίσω. Κι όποιος το έγραψε, να το πάρει πίσω, εγώ δεν χρησιμοποιώ τέτοιες εκφράσεις και ξέρω πάρα πολύ να χρησιμοποιώ τον λόγο και τι λέω» ανέφερε μεταξύ άλλων.

«Το κάνατε επίτηδες, ήταν στοχευμένο»

Στη συνέχεια, η Εύη Βατίδου επανήλθε στο θέμα, απαντώντας εκ νέου στην Κατερίνα Καινούργιου και τους συνεργάτες της, μέσω ενός βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram.

«Aκούσατε τι είπα; Πού παράτησαν οι γονείς τους, η λέξη λοιπόν “παρατάω” για μερικούς από ότι φαίνεται είναι τελείως άγνωστη λέξη. Έχει στο δικό τους το μυαλό διαφορετική ερμηνεία. Παρατάω. Εγκαταλείπω το συνώνυμο της λέξης. Παρατάω… Παρατάω σημαίνει αφήνω, παρατάω σημαίνει παραμελώ και όλα αυτά είναι τα συνώνυμα της λέξης. Παρατάω δεν σημαίνει πετάω. Δείτε λοιπόν λίγο τι είπε η Κατερίνα, η Χρύσλα, ο Γρηγόρης και ο Αντρέας….

Κανένα υιοθετημένο παιδί δεν είναι πεταμένο, θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί της διότι ποτέ μου δε χρησιμοποίησα τέτοια έκφραση. Τη χρησιμοποίησε μόνο εκείνη, πάρα πολύ συγχυσμένη, δεν έχω καταλάβει πώς προέκυψε αυτό στον εγκέφαλο, στο μυαλό της. Μήπως δεν κατάλαβε κάτι; Μήπως δεν άκουσε; Αποκλείεται. Εγώ δεν χρησιμοποίησα ποτέ την λέξη “πεταμένο”. Βεβαίως με συμπαθεί, ευχαριστώ πάρα πολύ, δεν θα έλεγα και εγώ πλέον το ίδιο για εκείνη. Η Κατερίνα δεν με συμπαθεί, όμως μετά τη δήλωση μου, μετά από αυτή τη δήλωση η οποία είναι το να λέω ότι ένα παιδάκι που βρέθηκε στο ίδρυμα το παράτησαν οι γονείς του. Δηλαδή με συγχωρείς πάρα πολύ, τι το έκαναν; Το δώρισαν; Το χάρισαν;

Τι ακριβώς έκαναν δεν έχω καταλάβει.. οι γονείς,  όχι αυτοί που έχουν πεθάνει και το πήραν τα ιδρύματα επειδή αιτία θανάτου, αυτοί που το δώσαν το παιδί, τι το έκαναν; Δεν το παράτησαν; Τι του έκαναν; Σε ενοχλεί; Την ενοχλεί. Δε ξέρω γιατί την ενοχλεί. Μάλιστα όχι μόνο την ενοχλεί αλλά είναι πάρα πολύ ντροπιαστικό, πάρα πολύ ντροπιαστικό. Πάμε να ακούσουμε τι είπε ο Γρηγόρης και τι είπε και ο Αντρέας, γιατί δεν αντέδρασαν καθόλου. Μάλλον ο Μικρούτσικος αντέδρασε κάπως… κάπως περίεργα τα είπε. Για να ακούσουμε λίγο, για να δούμε…

Δεν θα το σχολιάσω όλο αυτό γιατί έτσι ξέρετε να χειρίζεστε τον λόγο σας. Σας ενόχλησε βεβαίως η λέξη “παρατάω”, όμως δεν είχατε την ευφράδεια του λόγου εκείνη τη στιγμή να πείτε και να βρείτε το συνώνυμο της λέξης που είναι “εγκαταλείπω”, εντάξει, που είναι πιο κομψό αν θέλετε. Έχει ακριβώς την ίδια έννοια, δεν υπάρχει διαφορά. Χρησιμοποιήσατε λόγια τα οποία δεν τα ‘χω πει εγώ, διαμέσου του τύπου, είπατε ότι μιλάω για πεταμένα παιδιά. Αυτά είναι του δικού σας μυαλού.

Και να σας πω για κάτι άλλο; Δε θα τη γλιτώνετε κάθε φορά όλοι σας και θα λέτε ότι σας κατέβει στο κεφάλι. Δε γίνεται αυτό. Δε γίνεται. Δεν μπορεί να γίνεται αυτό για καθετί το οποίο δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετε εκείνη τη στιγμή, που είχατε την συνέντευξη από την προηγούμενη μέρα και μπορούσατε να φιλτράρεται κανονικότατα το λόγο σας και το σχόλιό σας. Άρα, το κάνετε επίτηδες ήτανε στοχευμένο. Καταλάβατε;  Εγώ ξέρω ποιοι είσαστε…» την ακούμε να λέει χαρακτηριστικά στο βίντεό της.

Διαβάστε επίσης:

Πάνος Βλάχος: Αγνώριστος ο ηθοποιός λίγο πριν την πρεμιέρα της σειράς «17 κλωστές» (Video)

Συγκινεί ο Γιώργος Λαμπάτος: «Είμαι μόνος χωρίς συμπαράσταση – Έχω περάσει δύσκολα, αισθάνομαι ντροπή» (Video)

Εριέττα Κούρκουλου – Λάτση: «Έχω ενοχές που γεννήθηκα σε οικονομικά εύπορη οικογένεια» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 17:15