ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 21:33
MENU CLOSE

ΚΚΕ για πρόταση Ιερώνυμου: «Διαφωνούμε να γίνει δημοψήφισμα για τον γάμο ομοφύλων, χρειάζεται διαχωρισμός κράτους-Εκκλησίας»

19.01.2024 18:45

Το ΚΚΕ αναφέρει ότι είναι αντίθετο στην πρόταση του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου για δημοψήφισμα σχετικά με τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών.

Ακόμα σημειώνει ότι και μόνο το γεγονός ότι η συγκεκριμένη πρόταση αποτελεί πρώτο θέμα σήμερα, αποδεικνύει ότι έπρεπε εδώ και χρόνια να έχει προχωρήσει ο διαχωρισμός κράτους – Εκκλησίας, όπως πρότεινε το ΚΚΕ και στην τελευταία συνταγματική αναθεώρηση και το απέρριψαν η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ.

Και προσθέτει ότι έχει τεράστια ευθύνη η κυβέρνηση Μητσοτάκη που συνειδητά έχει επιβάλει μια μονοθεματική ατζέντα, πουλώντας «προοδευτικότητα», την ώρα που η αντιλαϊκή πολιτική της προχωράει με ένταση σε όλους τομείς, βάζοντας φυσικά στο στόχαστρο όλους τους εργαζόμενους, όλον τον λαό και τη νεολαία.

Διαβάστε επίσης:

Συνεδριάζει στις Σπέτσες η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – Με βαν και ταξί έφτασαν στην οικία Κασσελάκη οι βουλευτές

Πολάκης: Για ποιο λόγο άλλαξε στάση ο ΕΟΔΥ στη δίκη για τις πιθανές παράνομες προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ επί υπουργίας Άδωνι Γεωργιάδη;

Νέα Αριστερά: Στις πληγείσες περιοχές της Βόρειας Εύβοιας ο Χαρίτσης το Σάββατο – «Θα βρισκόμαστε εκεί που η κοινωνία έχει ανάγκη»

ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 21:32
Exit mobile version