search
ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 15:23
MENU CLOSE

Γάμος ομόφυλων: Στο στόχαστρο του ΠΑΣΟΚ ο… Φλωρίδης

20.01.2024 06:02
floridis-1

Όπως θα διαβάσατε στο ρεπορτάζ του ΠΑΣΟΚ θα είδατε ότι στο στόχαστρο του Κινήματος για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών μπαίνει  ο Γιώργος Φλωρίδης.

«Αντικοινοβουλευτική στάση είναι και το να εισηγείται το νομοσχέδιο ο Υπουργός Επικρατείας. Μιλάμε για αλλαγές στον Αστικό Κώδικα. Υπάρχει και ο καθ’ ύλην αρμόδιος Υπουργός Δικαιοσύνης. Θα θέλαμε να ακούσουμε την άποψή του», λένε στην Χαριλάου Τρικούπη για τον πρώην «σύντροφό» τους.

Το θέμα της επίθεσης κατά του κ. Φλωρίδη το έχει αναλάβει ο υπεύθυνος του ΠΑΣΟΚ για τη λειτουργία των Θεσμών και βουλευτής Επικρατείας Παναγιώτης Δουδωνής. Μάλιστα, ο Δουδωνής σε ραδιοφωνική του συνέντευξη είπε για τον πρώην Υπουργό του ΠΑΣΟΚ: «ο Υπουργός Δικαιοσύνης ως αρμόδιος υπουργός για τις αλλαγές στον Αστικό Κώδικα για την καθιέρωση του γάμου των ομοφύλων δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα στο ζήτημα αυτό. Στην κοινοβουλευτική δημοκρατία ξέρω ότι βγαίνει ο Υπουργός ο αρμόδιος και υπερασπίζει το ζήτημα, εκθέτει τα επιχειρήματα, αναλύει τη λογική με βάση την οποία λειτουργεί και εμείς ερχόμαστε ως αντιπολίτευση να απαντήσουμε».

Σας είχαμε προειδοποιήσει για την στάση του ΠΑΣΟΚ απέναντι στον Γιώργο Φλωρίδη. Η αρχή έγινε.  

Διαβάστε επίσης:

ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ στις Σπέτσες: Το καλωσόρισμα Κασσελάκη στους βουλευτές και το «σχέδιο για το Ελληνικό Όνειρο» – Η χαλαρή ατμόσφαιρα, οι ροτόντες και οι απουσίες

ΚΚΕ για πρόταση Ιερώνυμου: «Διαφωνούμε να γίνει δημοψήφισμα για τον γάμο ομοφύλων, χρειάζεται διαχωρισμός κράτους-Εκκλησίας»

Τα… παραλειπόμενα των Σπετσών: Το leather look της Τζάκρη, τα γλυκά του Φάμελλου και η… απόβαση των δημοσιογράφων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 15:23