search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 13:18
MENU CLOSE

Τα… παραλειπόμενα των Σπετσών: Το leather look της Τζάκρη, τα γλυκά του Φάμελλου και η… απόβαση των δημοσιογράφων

19.01.2024 19:01
tzakri- papas – famellos 098- new

Επίκεντρο του πολιτικού ενδιαφέροντος οι Σπέτσες αυτό το Σαββατοκύριακο, μετά την πρόσκληση του Στέφανου Κασσελάκη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ να έχουν τριήμερο εργασίας στο κοσμοπολίτικο νησί.

Ήδη, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έφτασαν στο νησί με τα λαπτοπ στις βαλίτσες μιας και έχουν να κάνουν παρουσιάσεις σε powerpoint, καθώς πρόκειται για τριήμερο εργασίας και όχι μίνι διακοπές, όπως διαμήνυσε ο πρόεδρος του κόμματος.

Στις Σπέτσες δεν έχουν πάει ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας, η αντιπρόεδρος της Βουλής Όλγα Γεροβασίλη, η βουλευτής Επικρατείας Έλενα Ακρίτα και η βουλευτής Τρικάλων Μαρίνα Κοντοτόλη. Από την σημερινή συνεδρίαση απουσιάζει ο βουλευτής Χανίων Παύλος Πολάκης ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είχε προγραμματισμένο χειρουργείο.

Στις αφίξεις των βουλευτών ξεχώρισε το leather look της Θεοδώρας Τζάκρη, η χαμογελαστή Κυριακή Μάλαμα– φαίνεται δεν έπαθε «ναυτία» τελικά στο πλοίο, τα χαμόγελα του Νίκου Παππά, αλλά και της Δώρας Αυγέρη.

Εκείνο που ξεχώρισε όμως, είναι η κίνηση αβρότητας του προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτη Φάμελλου, που δεν πήγε με άδεια χέρια στο σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη, όπου φιλοξενείται η σημερινή πρώτη ημέρα των εργασιών, αλλά με ένα κουτί γλυκά…

Ας μην παραλείψουμε και την κανονική «απόβαση» δημοσιογράφων και τηλεοπτικών συνεργείων στο νησί, στο κυνήγι της είδησης…

Διαβάστε επίσης:

Νέα Αριστερά: Επίσκεψη στην Εύβοια με αιχμές για τα «πυροτεχνήματα» και το έλλειμμα σοβαρότητας του ΣΥΡΙΖΑ

«Απόβαση» στις Σπέτσες για τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – Οι παρόντες, οι… απόντες και το «αυστηρό» πρόγραμμα (photos/videos)

Κυριακή Μάλαμα: Άλλαξε γνώμη και τελικά θα πάει στις Σπέτσες για το τριήμερο εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 13:17