search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 13:59
MENU CLOSE

Νέα Αριστερά: Επίσκεψη στην Εύβοια με αιχμές για τα «πυροτεχνήματα» και το έλλειμμα σοβαρότητας του ΣΥΡΙΖΑ

19.01.2024 17:39
nea-aristera-new

Αιχμές για τον ΣΥΡΙΖΑ αφήνει η Νέα Αριστερά η οποία σε ενημέρωσή της για το πρόγραμμα του προέδρου της κοινοβουλευτικής ομάδας και συγκεκριμένα την αυριανή επίσκεψή του στην Βόρεια Έυβοια, αναφέρει μεταξύ άλλων πως «συνεχίζει με συνέπεια και με σοβαρότητα να βρίσκεται εκεί που οι πολίτες χρειάζονται στήριξη και ορατότητα».

Αφενός, δεν είναι λίγες οι φορές που τα στελέχη της ακόμη και δημόσια έχουν τονίσει ότι στον ΣΥΡΙΖΑ έχει χαθεί το μέτρο της σοβαρότητας, αφετέρου, υπονοείται σε αυτή την αναφορά πως όταν ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει «εταιρικά» μίτινγκ σε κοσμοπολίτικα θέρετρα, η Νέα Αριστερά βρίσκεται στο πεδίο και αφουγκράζεται τις ανάγκες της κοινωνίας

Μάλιστα, πηγές της κοινοβουλευτικής ομάδας τόνιζαν πως το νήμα που συνδέει την Β. Εύβοια με τη Θεσσαλία την οποία έχει ήδη επισκεφθεί στις 2 Ιανουαρίου ο Αλέξης Χαρίτσης είναι η κλιματική κρίση για την οποία η Νέα Αριστερά έχει να επιδείξει σχέδιο ρεαλιστικό, συγκεκριμένο και μακράς πνοής και όχι «μικροπολιτικά και επικοινωνιακά πυροτεχνήματα».  

Κάτι που δείχνει να παραπέμπει επίσης στις Σπέτσες και άλλες κινήσεις εντυπωσιασμού του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε επίσης:

Φέρνουν ιδιωτικά καρυδότσουφλα και αφήνουν στη θύελλα τις δημόσιες ναυαρχίδες

Ακρίτα κατά Καρανίκα για Σπέτσες: «Δεν μας παρατάς ρε – Ασαπέρα αγόρι μου»

«Απόβαση» στις Σπέτσες για τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – Οι παρόντες, οι… απόντες και το «αυστηρό» πρόγραμμα (photos/videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 13:57