search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 04:39
MENU CLOSE

Κυριακή Μάλαμα: Άλλαξε γνώμη και τελικά θα πάει στις Σπέτσες για το τριήμερο εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ

18.01.2024 18:30
kiriaki malama syriza 987- new

Στις Σπέτσες θα δώσει «το παρών» τελικά η βουλευτής Χαλκιδικής του ΣΥΡΙΖΑ Κυριακή Μάλαμα, παρά τις αρχικές δηλώσεις της ότι δεν θα πάει λόγω… ναυτίας.

Όπως ανέφερε η ίδια η βουλευτής με ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα  «μετά από την διήμερη εντατική κι αποτελεσματική εργασία μας με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης – Stefanos Kasselakis στα θέματα του πολιτισμού για τα προβλήματα του χώρου αναθεωρώ τις σκέψεις μου και θα παρουσιάσω δια ζώσης το PowerPoint με τις νομοθετικές πρωτοβουλίες μας για τα θέματα του πολιτισμού».

Υπενθυμίζεται ότι η τομεάρχης Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ όταν ρωτήθηκε για το αν θα πάει στο τριήμερο εργασιών της ΚΟ στις Σπέτσες δήλωσε «Με πειράζει το καράβι, δεν νομίζω» χωρίς να σχολιάσει περαιτέρω την πρόταση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε επίσης:

«Μειοψηφίες» για το Μαξίμου όσοι μίλησαν επικριτικά στο Ευρωκοινοβούλιο για το κράτος δικαίου, τις υποκλοπές και την ελευθερία του Τύπου

Ο Μητσοτάκης, ο Κασσελάκης και οι κομπάρσοι

Ποιος φοβάται τη δεξιά στα… δεξιά της ΝΔ;

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31