search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 09:15
MENU CLOSE

Λένα Μαντά: Είπα σε γυναίκα που κοιτούσε τον άνδρα μου «θα σε φυτέψω»(Video)

24.01.2024 11:21
manta-syzygos-new

Για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της όταν διαγνώστηκε με καρκίνο μίλησε η Λένα Μαντά, τονίζοντας ότι όταν αρρώστησε ο σύζυγός της ήταν ακόμη πιο δύσκολο για την ίδια να το διαχειριστεί.

«Φοβήθηκα όταν αρρώστησα μήπως δεν προλάβω να δω τον γάμο του γιου μου. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μη χαλιέται όταν βλέπει παραμορφωμένη την εικόνα του» είπε και πρόσθεσε: «Φοβήθηκα περισσότερο όταν αρρώστησε ο σύζυγός μου. Μου είπαν οι γιατροί ότι το κάλο σενάριο είναι να πεθάνει στο χειρουργείο. Ο σύζυγός μου πλέον ζει με οξυγόνο».

Αναφερόμενη στον γάμο της, η συγγραφέας παραδέχεται ότι δεν υπήρξε ψύχραιμη σε περιστατικά που ένιωσε ότι μια άλλη γυναίκα «διεκδικεί» τον άντρα της.

«Είπα σε μία γυναίκα που κοιτούσε τον άνδρα μου από το διπλανό αμάξι ‘θα σε φυτέψω’. Αν κοιτάξει κάποια τον άνδρα μου, θα της δώσω το μαλλί στο χέρι. Θα ξεμάλλιαζα γυναίκα για τον άνδρα μου αν χρειαζόταν. Μία φορά βρήκα στο παντελόνι του μία κάρτα με ένα νούμερο… έσπασα ποτήρια και πιάτα» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Πιρς Μόργκαν για Όσκαρ: «Σνόμπαραν την Γκρέτα και τη Μάργκοτ – Η πατριαρχία γελάει τελευταία»

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: Απαντά στον Πάνο Βλάχο για την «επίθεση» στους δημοσιογράφους (Video)

Ρεκόρ στα Όσκαρ 2024: Από γυναίκες δημιουργούς οι 3 στις 10 υποψηφιότητες στην «Καλύτερη Ταινία»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 09:13