search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 23:21
MENU CLOSE

Πιρς Μόργκαν για Όσκαρ: «Σνόμπαραν την Γκρέτα και τη Μάργκοτ – Η πατριαρχία γελάει τελευταία»

24.01.2024 10:50
morgan-robbie-oscar-new

Καυστικός και εριστικός αποδείχθηκε για ακόμη μια φορά ο Πιρς Μόργκαν ο οποίος αμέσως μετά την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων των φετινών Όσκαρ, θέλησε να διακωμωδήσει το γεγονός ότι τα ονόματα της Μάργκοτ Ρόμπι για τον ρόλο της ως Barbie, αλλά και αυτό της Γκρέτα Γκέργουικ που σκηνοθέτησε την ταινία, απουσίαζαν από τη λίστα των υποψηφίων.

Ο Άγγλος ραδιοτηλεοπτικός δημοσιογράφος που ποτέ δεν είχε κρύψει την απέχθειά του για την ταινία είχε αναφέρει σε άρθρο του στη New York Post τα εξής: «Αν έκανα μια ταινία που να φέρεται στις γυναίκες με τον τρόπο που η Barbie φέρεται στους άνδρες, οι φεμινίστριες θα ήθελαν να με εκτελέσουν».

Σαν να περίμενε στη…. γωνία, ο Πιρς Μόργκαν επανήλθε μετά την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων, σχολιάζοντας: «Σνόμπαραν την Γκρέτα και τη Μάργκοτ. Η πατριαρχία γελάει τελευταία».

Την ίδια ώρα, ο Ράιαν Γκόσλινγκ προτάθηκε για β’ ανδρικό, με τον ηθοποιό Τζον Ντόναχιου να τοποθετείται ως εξής: «Δηλαδή μόνο ο Ken ήταν υποψήφιος και όχι η Barbie; Σύμφωνοι, ο Ράιαν Γκόσλινγκ είναι πάντα απίστευτος σε ό,τι κάνει, αλλά νομίζω ότι η Ακαδημία έχασε το νόημα της ταινίας».

Διαβάστε επίσης:

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: Απαντά στον Πάνο Βλάχο για την «επίθεση» στους δημοσιογράφους (Video)

Ρεκόρ στα Όσκαρ 2024: Από γυναίκες δημιουργούς οι 3 στις 10 υποψηφιότητες στην «Καλύτερη Ταινία»

Έμμα Στόουν: Η αντίδρασή της στις 11 υποψηφιότητες του Poor Things στα Όσκαρ – «Είναι σουρεαλιστικό όνειρο»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 23:18