search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 19:06
MENU CLOSE

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: Απαντά στον Πάνο Βλάχο για την «επίθεση» στους δημοσιογράφους (Video)

24.01.2024 09:07
vlaxos-poseidonas_giannopoylos-new

Το ξέσπασμα του Πάνου Βλάχου κατά των δημοσιογράφων σχολίασε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, δηλώνοντας εκνευρισμένος από αυτά που άκουσε.

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά του για τον τρόπο με τον οποίο ο ηθοποιός μίλησε στους ρεπόρτερ, επισημαίνοντας ότι ύστερα από την εν λόγω συμπεριφορά δεν μπορεί να τρέφει εκτίμηση στο πρόσωπό του.

«Ένιωσα πάρα πολύ θυμό ακούγοντας τις δηλώσεις του Πάνου Βλάχου, το έχει κάνει επανειλημμένα. Τον συμπαθούσα, αλλά μετά από αυτές τις δηλώσεις, μειώθηκε πάρα πολύ η εκτίμηση και ο θαυμασμός μου» είπε και πρόσθεσε:

«Μια χαρά χρησιμοποιεί και ο Πάνος Βλάχος και όλοι τους την τηλεόραση όταν τη χρειάζονται για να διαφημίσουν μια παράσταση, έναν δίσκο οι τραγουδιστές, ένα σίριαλ οι ηθοποιοί… Δεν γίνεται να μιλάς τόσο άσχημα. Η λέξη “λερώσουν” είναι ανεπίτρεπτη».

Η επίθεση στους δημοσιογράφους

Υπενθυμίζεται ότι ο Πάνος Βλάχος απευθυνόμενος σε ρεπόρτερ που παραβρέθηκαν στην avant premiere της σειράς «17 κλωστές», έπειτα από πρόσκληση που έλαβαν προκειμένου να αναδείξουν το έργο, κατηγόρησε -ο οποίος πριν καν δεχθεί κάποια ερώτηση- τους δημοσιογράφους ότι «λερώνουν» οτιδήποτε όμορφο…

«Είναι μια πολύ όμορφη στιγμή για μένα σήμερα, ελπίζω να μην τη λερώσετε», είπε αρχικά, ενώ απαντώντας σε ρεπόρτερ που του ζήτησε να διευκρινίσει τι εννοεί, πρόσθεσε:

«Τα ΜΜΕ έχουν την τάση να λερώνουν κάθε τι όμορφο. Αυτό εννοούσα! Εννοώ ότι έχετε την τάση να λερώνετε κάθε τι όμορφο.

Κάθε τι που έγινε με κόπο, κάθε τι που προσπαθεί να φτάσει κάπου, προσπαθείτε να το υποβαθμίσετε. Και σας παρακαλώ αν θέλετε να μην το κάνετε. Αν θέλετε, δεν είναι υποχρεωτικό».

Διαβάστε επίσης:

Ρεκόρ στα Όσκαρ 2024: Από γυναίκες δημιουργούς οι 3 στις 10 υποψηφιότητες στην «Καλύτερη Ταινία»

Έμμα Στόουν: Η αντίδρασή της στις 11 υποψηφιότητες του Poor Things στα Όσκαρ – «Είναι σουρεαλιστικό όνειρο»

Τάνια Τσανακλίδου: Θα δικαστώ τον Φεβρουάριο γιατί ξεσήκωσα τον κόσμο σε βιαιοπραγίες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 19:06