search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 03:34
MENU CLOSE

Μεσολόγγι: Η αντίδραση του κρεοπώλη όταν έμαθε ότι βρέθηκε το πτώμα του Μπάμπη (videos)

24.01.2024 10:27
mesologgi-12

Συνεχίζεται το θρίλερ για την υπόθεση δολοφονίας του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι, με τον βασικό ύποπτο και προφυλακισμένο κρεοπώλη να εξακολουθεί να αρνείται ότι είναι αυτός ο δράστης.

Ωστόσο ο εντοπισμός του πτώματος του 31χρονου προκάλεσε αλλαγή στη στάση του 50χρονου που φάνηκε προς στιγμήν να λυγίζει χωρίς ωστόσο να παραδεχτεί την εμπλοκή του στο έγκλημα.

Αρχικά, όπως μετέδωσε το Action 24, όταν ο κρεοπώλης ενημερώθηκε ότι εντοπίστηκε η σορός του 31χρονου ξεφύσηξε και κοίταξε προς τον ουρανό.

Σύμφωνα με το tempo24 ο κατηγορούμενος, που βρίσκεται από το βράδυ της Δευτέρας στα κρατητήρια της Πάτρας, όταν βρέθηκε το πτώμα του φίλου του είπε σε αστυνομικούς «έχω καθαρά χέρια. Δεν έκανα εγώ το έγκλημα».

Η νέα εκδοχή του κρεοπώλη

Ο κρεοπώλης παραδέχθηκε τελικά πως βρέθηκε με τον Μπάμπη την μοιραία βραδιά στην περιοχή που εντοπίστηκε το πτώμα.

«Αυτό ήταν η μεγαλύτερη βλακεία που έκανα και το μετανιώνω που δεν το είπα από την αρχή. Οι αστυνομικοί δεν μου είπαν ούτε προφορικά ότι ο Μπάμπης είχε εξαφανιστεί και γι αυτό εγώ δεν το θεώρησα σημαντικό» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Είδα ότι ο Μπάμπης είχε μαζί του όπλο. Δεν τον ρώτησα κάτι παραπάνω γι’ αυτό. Είδα την θήκη αλλά δεν ξέρω τι όπλο είχε μέσα, αν ήταν δικό του ή κάποιου άλλου. Εγώ ξέρω μόνο ότι ο Μπάμπης είχε μαζί του όπλο, ούτε φυσίγγια είδα. Όταν επιβιβάστηκε στο αμάξι τον ρώτησα: «τι το θες το όπλο; Θα πας για κυνήγι;» Και αυτός μου είπε: «πάμε κάπου που με περιμένει κάποιος» τόνισε σε άλλο σημείο.

«Κινηθήκαμε όλο ευθεία μπροστά στα φωτοβολταϊκά στη θέση 7 του χάρτη και μετά σε σχέση με την παλιά εθνική οδό και το Μεσολόγγι κινηθήκαμε προς στα αριστερά σε σχέση με τα φωτοβολταϊκά και εκεί φέρναμε γύρες. Δεν μπορώ να σας υποδείξω στο χάρτη γιατί δεν θυμάμαι ακριβώς και δεν καταλαβαίνω από το χάρτη πως είναι η περιοχή αλλά και ούτε με τους αστυνομικούς αν πήγαινα θα μπορούσα να τους δείξω γιατί ήταν βράδυ και ο Μπάμπης μου έδειχνε το δρόμο. Η βόλτα αυτή κράτησε 40 με 45 λεπτά».

«Εδώ και δυο χρόνια στις συζητήσεις μας μου είχε πει ότι ψάχνει θησαυρούς, λίρες. Ξέρω ότι συνεργάζεται με κάποιον από το Αιτωλικό και το Αγρίνιο αλλά δεν μου έχει αναφέρει ονόματα» υποστήριξε ο 50χρονος που κατηγορείται για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Κολοβού: Έξωση στη δημοσιογράφο από το σπίτι της – Έσπασαν την πόρτα με πριόνι (Video)

Tραγωδίες στην άσφαλτο: Δύο νεκροί 19 ετών στη Βούλα – Άλλοι δύο σε τροχαίο στην Ομόνοια (Photos/Video)

Ηλίας Μακρής: Η απάντηση του σκιτσογράφου στον Παύλο Πολάκη – «Ζητώ συγγνώμη από τα τετράποδα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:32