search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 09:07
MENU CLOSE

Ηλίας Μακρής: Η απάντηση του σκιτσογράφου στον Παύλο Πολάκη – «Ζητώ συγγνώμη από τα τετράποδα»

24.01.2024 09:15
POLAKIS_MAKRIS

Απάντηση στην ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη έδωσε ο σκιτσογράφος της «Καθημερινής» Ηλίας Μακρής.

Ο «πόλεμος» ξεκίνησε όταν ο σκιτσογράφος παρουσίασε σε πρόσφατη γελοιογραφία του, τον βουλευτή ως σκύλο, προκαλώντας την έντονη αντίδραση Πολάκη που του επιτέθηκε με προσωπικούς χαρακτηρισμούς αποκαλώντας τον μεταξύ άλλων «βδέλυγμα» και «λυξόνταρμα».

Σήμερα, ο Ηλίας Μακρής απάντησε ειρωνικά στον βουλευτή μέσα από νέα γελοιογραφία με την οποία ζητά… συγγνώμη όχι από τον Παύλο Πολάκη αλλά «από τους τετράποδους φίλους μου αν τους πρόσβαλα».

Τι είχε γράψει ο Πολάκης

«Εκτός από τα σιχάματα της “δημοσιογραφίας” υπάρχουν και τα βοθρολύματα της “γελοιογραφίας”. Μάλλον ζητάει αύξηση και δείχνει χαρακτήρα εναντίον μου αυτό το βδέλυγμα! Ηλιας Μακρης γελοιογράφος, λέει, της “σοβαρής” Καθημερινής! Τραβα στο Μακελειό λυξονταρμα, εκει θα έχεις πέραση! ΥΓ1: Δεν δημοσιεύω τα σκίτσα σου, μόνο τη φάτσα σου που καταλαβαίνει κανείς πολλά… Θα σου ταχυδρομήσω δυο διευρα για τις δυο “Γελοιογραφίες” σου που μου έστειλαν και με αφορούν… Τόσο αξίζει η τέχνη σου… Τωρα που ασχολήθηκα ίσως σου δώσουν κι αύξηση ΥΓ2: Βάζω και μια ανάρτηση του Κώστα Βαξεβάνη που μάλλον γράφτηκε για σένα και το μεροκάματο σου… (φωτο 3)» είχε γράψει τη Δευτέρα ο Παύλος Πολάκης στο Facebook.

Αντιδράσεις και… αποστάσεις

Η ανάρτησή Πολάκη προκάλεσε την αντίδραση της κυβέρνησης που δια στόματος του Παύλου Μαρινάκη ανέφερε: «η επαναλαμβανόμενη κατάπτυστη πρακτική της στοχοποίησης και των προγραφών δεν προκαλεί, δυστυχώς, καμία έκπληξη για τον εν λόγω Βουλευτή».

Την ίδια ώρα και το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κράτησε αποστάσεις από τον βουλευτή του αναφέροντας μεταξύ άλλων πως «επουδενί εκφράζουν τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τέτοιες αντιδράσεις, ακόμη κι αν έρχονται ως απάντηση σε προσβλητικές αναφορές ή περιγραφές του Τύπου».

Η Καθημερινή, ο Πολάκης και οι… σκύλοι

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που σκιτσογράφος της Καθημερινής παρουσιάζει τον Παύλο Πολάκη ως σκυλί.

Το ίδιο είχε κάνει τον περασμένο Οκτώβριο και ο Δημήτρης Χαντζόπουλος προκαλώντας και τότε την οργή του βουλευτή Χανίων…

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση Πολάκη στον Άδωνι με «πανάρχαιο σφακιανό ρητό» – «Ο κακός θέλει χειρότερο»

Παράπονα Αρβανίτη γιατί δεν τον κάλεσε ο Κασσελάκης στις Σπέτσες

Στη Βουλή ο Κασσελάκης για την επιστολική ψήφο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 09:05