search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 21:28
MENU CLOSE

Οργή Πολάκη για σκίτσο του Χατζόπουλου που τον παρουσιάζει ως… σκυλάκι του Κασσελάκη – «Απάντηση» από κυβέρνηση και ΠΑΣΟΚ

08.10.2023 19:13
PAVLOS_POLAKIS_VOULI810_new

Ένα σκίτσο του Δημήτρη Χατζόπουλου στην «Καθημερινή» προκάλεσε την οργή του Παύλου Πολάκη που ξέσπασε με χαρακτηρισμούς σε βάρος του σκιτσογράφου, προκαλώντας με την ανάρτησή του την αντίδραση και του κυβερνητικού εκπροσώπου αλλά και του ΠΑΣΟΚ.

«Κακέκτυπο ανθρώπινου είδους»

Συγκεκριμένα, ο Παύλος Πολάκης χαρακτήρισε «κακέκτυπο ανθρώπινου είδους» και «τυφλωμένο ακροδεξιό» τον Δημήτρη Χατζόπουλο, με αφορμή το σκίτσο του δεύτερου που τον παρουσίαζε ως σκυλάκι του Στέφανου Κασσελάκη, και μάλιστα τον έδειχνε να… ουρεί έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.

«Αυτο το κακεκτυπο ανθρώπινου είδους είναι ο «γελοιογράφος» της «σοβαρής αστικής εφημεριδας» της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ !!

Αυτός ο τυφλωμένος ακροδεξιός «καλλιτέχνης» νομίζει πως παράγει πολιτισμό και κανει χιουμορ!!!

Σε παραδίδω στη ΧΛΕΥΗ των πραγματικών ΑΝΘΡΩΠΩΝ!!

Υγ Μάλλον από το φόβο σου μετά τις τελευταίες εξελίξεις πρέπει να ξύπνησες το βράδυ έχοντας κάνει στο στρώμα σου αυτό που κάνει το «τετράποδο» της εικόνας που φιλοτέχνησες…» έγραψε ο Παύλος Πολάκης.

Μαρινάκης: «Ακόμα ένα επεισόδιο στον κατήφορο του ΣΥΡΙΖΑ»

«Η αλήθεια είναι ότι δεν πέσαμε από τα σύννεφα. Και είναι πράγματι κατάντια το γεγονός, ότι ο γνωστός για την χυδαιότητά του κ. Πολάκης μόλις προ ημερών επιβραβεύτηκε από τη νέα ηγεσία διοριζόμενος σε έναν κομβικό επιτελικό ρόλο» αναφέρει σε δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, με αφορμή ανάρτηση του βουλευτή του ο ΣΥΡΙΖΑ, («γεμάτη ύβρεις και μισος», όπως αναφέρει ο κ. Μαρινάκης) κατά του σκιτσογράφου Δημήτρη Χατζόπουλου.

«Ήταν ακόμα ένα επεισόδιο στον κατήφορο του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος κατά τα λοιπά μιλάει στο όνομα της ελευθερίας της έκφρασης» σημειώνει ακόμα ο Παύλος Μαρινάκης.

Συγκεκριμένα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε στη δήλωσή του:

«Ο υπερσυντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Πολάκης, αφού ανήρτησε φωτογραφία του σκιτσογράφου Δημήτρη Χαντζόπουλου, που «τόλμησε» να εκφράσει την άποψή του, τον παρέδωσε «στην χλεύη των κανονικών ανθρώπων» όπως έγραψε, σε μια ακόμα ανάρτηση γεμάτη ύβρεις και μίσος που προκαλεί κάθε δημοκρατικό πολίτη και παραπέμπει σε λογικές προγραφών.

Ήταν ακόμα ένα επεισόδιο στον κατήφορο του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος κατά τα λοιπά μιλάει στο όνομα της ελευθερίας της έκφρασης.

Η αλήθεια είναι ότι δεν πέσαμε από τα σύννεφα. Και είναι πράγματι κατάντια το γεγονός, ότι ο γνωστός για την χυδαιότητά του κ. Πολάκης μόλις προ ημερών επιβραβεύτηκε από τη νέα ηγεσία διοριζόμενος σε έναν κομβικό επιτελικό ρόλο».

ΠΑΣΟΚ: Κρεσέντο τοξικότητας και πεζοδρομιακές ύβρεις

Αντίδραση για την ανάρτηση Πολάκη υπήρξε και από το ΠΑΣΟΚ.

Συγκεκριμένα απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων το γραφείο Τύπου του κόμματος σχολίασε:

«Ο πολιτικός πάτρωνας του κ. Κασσελάκη, Παύλος Πολάκης, σε ένα ακόμη κρεσέντο τοξικότητας εξαπολύει πεζοδρομιακές ύβρεις και στοχοποιεί τον γελοιογράφο, Δημήτρη Χαντζόπουλο.

Κανείς δεν απολαύει “ασυλίας” από τη γελοιογραφική πένα, αλλά για τον κ. Πολάκη φαίνεται ότι είναι άγνωστες λέξεις».

Διαβάστε επίσης:

Αυτοδιοικητικές εκλογές: Προς ιστορικό ρεκόρ αποχής – Kάτω από το 50% η συμμετοχή στην Αττική!

Δένδιας: Απόλυτη προτεραιότητα η προστασία των αμάχων – Αλληλεγγύη στο Ισραήλ

Αχιλλέας Μπέος: Τι απαντά για το νέο ξυλοδαρμό και τον προπηλακισμό υποψήφιου δημοτικού συμβούλου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 21:24