search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 12:54
MENU CLOSE

Αχιλλέας Μπέος: Τι απαντά για το νέο ξυλοδαρμό και τον προπηλακισμό υποψήφιου δημοτικού συμβούλου

08.10.2023 16:17
beos_axilleas

Για πόλεμο λάσπης και συκοφαντίες σε βάρος του κάνει λόγο ο νυν και υποψήφιος δήμαρχος ΒόλουΑχιλλέας Μπέος, απαντώντας στις καταγγελίες για ξυλοδαρμό και προπηλακισμό υποψήφιου δημοτικού συμβούλου, τα μεσάνυχτα του Σαββάτου.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε, ο Αχιλλέας Μπέος κάνει λόγο για «κατασκευασμένα και ψευδή στοιχεία» τα οποία, όπως αναφέρει, προέκυψαν εντελώς τυχαία την ώρα που άνοιγαν οι κάλπες.

Η ανακοίνωση του Αχιλλέα Μπέου:

«Συνεχίζεται ο πόλεμος λάσπης και συκοφαντιών, με κατασκευασμένα και ψευδή στοιχεία, από τα περιθωριακά μέσα που ο συνδυασμός Παπαπέτρου χρησιμοποιεί για να στήνει προβοκάτσιες σε βάρος μας. Τελευταίο κρούσμα η “πληροφορία” περί δήθεν επίθεσης και απειλών σε ένα υποψήφιο του συνδυασμού του, με τον οποίο για πολλούς λόγους κανένας από την αυτοδιοικητική μας παράταξη δεν είχε και δεν επιθυμεί να έχει καμία σχέση.

Γνώριμος των αστυνομικών και δικαστικών αρχών, γνωστός και για την παρουσία του στις πόρτες νυχτερινών μαγαζιών, προφανώς ελέγχεται για την αξιοπιστία του, αλλά δεν είμαστε εμείς εκείνοι που θα αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να έπεσε θύμα των όσων καταγγέλλει. Αν, όμως πραγματικά, θέλει να βρεθούν οι δράστες ας τους αναζητήσουν στους κύκλους που κινείται. Αλλωστε ο συνδυασμός που ανήκει έχει αρκετούς δικηγόρους, που αυτοχαρακτηρίζονται σαν κορυφαίοι, ο δε επικεφαλής τους έχει μακρά πείρα με το να αναλαμβάνει υποθέσεις ατόμων με τα δικά του χαρακτηριστικά.

Και ας σταματήσουν επιτέλους αυτή τη βρόμικη και αήθη πρακτική της κατασκευής κατηγοριών, επιχειρώντας να παραπλανήσουν και να χειραγωγήσουν τους ψηφοφόρους».

Τι αναφέρει η καταγγελία

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ (magnesianews.gr και gegonota.news), το θύμα κατήγγειλε ότι αρχικά δέχθηκε απειλητικό τηλεφώνημα από τον ίδιο τον δήμαρχο του Βόλου, που τον προειδοποίησε να σταματήσει να διανέμει φυλλάδια της παράταξης.

Όπως κατήγγειλε, του είπε πως δεν φοβάται και αν θέλει να δώσουν ραντεβού να μιλήσουν από κοντά. Όταν ο δημοτικός σύμβουλος έφτασε στο σημείο που είχαν πει, συνοδευόμενος από τέσσερις φίλους του, είδε ότι τον περίμενε εκεί ο Αχιλλέας Μπέος και περίπου 30 μαυροφορεμένα άτομα.

Ο δήμαρχος φέρεται να τον εξύβρισε με χυδαίο τρόπο (σύμφωνα με την καταγγελία χρησιμοποίησε εκφράσεις όπως «τελειώσατε κουφ@@λες» και «θα σας γαμ@@@με»), ενώ στη συνέχεια τον χτύπησε όπως και έναν από τους φίλους του.

Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία που κατέγραψε το περιστατικό, ενώ κυκλοφορεί και βίντεο, που δείχνει ένα μαύρο τζιπ να παρκάρει έξω από το κλειστό μαγαζί και στο σημείο να συγκεντρώνονται μηχανάκια τα οποία κλείνουν τμήμα του δρόμου.

Διαβάστε επίσης:

Κωνσταντοπούλου: «Μακριά από ψηφοδέλτια των κυβερνητικών κομμάτων» (Video)

Βόλος: Επεισοδιακή η εκλογική διαδικασία – Αλληλομηνύθηκαν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι

Ο Σγουρός καταγγέλλει «ωμές παρεμβάσεις» στην εκλογική διαδκασία και ζητά παρέμβαση εισαγγελέα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 12:54