search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 10:42
MENU CLOSE

Αποστάσεις ΣΥΡΙΖΑ από Πολάκη για το σκίτσο του Μακρή

23.01.2024 15:20
syriza new

Αποστάσεις παίρνει ο ΣΥΡΙΖΑ από την επίθεση που εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης στον σκιτσογράφο της Καθημερινής, Ηλία Μακρή.

Αφορμή στάθηκε το σκίτσο του Μακρή που αφορούσε τον βουλευτή και δημοσιεύτηκε στο φύλλο της εφημερίδας το περασμένο Σάββατο (20/1).

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην ανακοίνωσή του «επουδενί εκφράζουν τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τέτοιες αντιδράσεις».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Επουδενί εκφράζουν τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τέτοιες αντιδράσεις, ακόμη κι αν έρχονται ως απάντηση σε προσβλητικές αναφορές ή περιγραφές του Τύπου.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, πάει πολύ να κουνά το δάκτυλο η κυβέρνηση, της οποίας ο αρχηγός είχε αποκαλέσει από το βήμα της Βουλής  ως «εγκληματική οργάνωση» δημοσιογράφους που ερευνούσαν τα σκάνδαλά της, που αποδεδειγμένα παρακολουθούσε δημοσιογράφους με κοινό κέντρο ΕΥΠ-Predator και που έχει καταστήσει υπόλογη την Ελλάδα στην Ευρώπη για τις διώξεις σε βάρος των λειτουργών του Τύπου».

Διαβάστε επίσης:

Κουτσούμπας για επιστολική ψήφο: Αντισυνταγματικό νομοσχέδιο – έκτρωμα

Η κυβέρνηση επιμένει στο δικαίωμα επιστολικής ψήφου και στις εθνικές εκλογές – Όσοι θα ψηφίσουν όχι να αναλάβουν την ευθύνη τους, λέει

Επιστολική ψήφος: Να αναθεωρήσουν ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ τη στάση τους ζήτησε ο Χαρίτσης – Κόντρα με την Κεραμέως

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 10:40