search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 15:29
MENU CLOSE

Κουτσούμπας για επιστολική ψήφο: Αντισυνταγματικό νομοσχέδιο – έκτρωμα 

23.01.2024 14:07
koutsoumpas_new

Νομοσχέδιο έκτρωμα, επικίνδυνο και αντισυνταγματικό χαρακτήρισε το νομοσχέδιο για την επιστολική ψήφο ο Δημήτρης Κουτσούμπας σε παρέμβασή του στην Ολομέλεια της Βουλής, όπου συζητείται το νομοσχέδιο για την καθιέρωσή της σε ευρωεκλογές και δημοψηφίσματα.

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ στοχεύοντας στον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ, είπε ότι έδωσαν απλόχερα τη συναίνεσή τους στο συζητούμενο νομοσχέδιο και η κυβέρνηση το τερμάτισε.

«Είναι τεράστια η ευθύνη των κομμάτων και πρέπει να αποσύρουν τη στήριξή τους αφού σκουπίσουν τα δάκρυά τους γιατί η κυβέρνηση τους εξαπάτησε και χάλασε η σούπα της συναίνεσης», είπε και μίλησε για σαλαμοποίηση αλλαγών για την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος.

Στην ομιλία του επί του νομοσχεδίου την καθιέρωσή της επιστολικής ψήφου σε ευρωεκλογές και δημοψηφίσματα, ο Δημήτρης Κουτσούμπας προέτρεψε την κυβέρνηση, αν νοιάζεται για την ομογένεια, να δώσει λύσεις στα υπαρκτά προβλήματα της και να φτιάξει εκλογικά τμήματα περισσότερα για να ψηφίζουν όσοι έχουν πραγματικούς δεσμούς με τη χώρα.

Διαβάστε επίσης:

Η κυβέρνηση επιμένει στο δικαίωμα επιστολικής ψήφου και στις εθνικές εκλογές – Όσοι θα ψηφίσουν όχι να αναλάβουν την ευθύνη τους, λέει

Χυδαία ομοφοβία από τον Βασίλη Στίγκα στη Βουλή: Θα απολογηθούμε γιατί είμαστε εκείνοι που σπρώχνουμε αντί να μας σπρώχνουν;

Χαρίτσης: Καλώ ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ να καταψηφίσουν και επί της αρχής την επιστολική μετά το ατόπημα Κεραμέως

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 15:24