search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 03:02
MENU CLOSE

Ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι βέβαιος ότι αν μπει σε πανεπιστήμιο θα τον σκοτώσουν

26.01.2024 14:09
adonis new

Βέβαιος ότι θα πέσει θύμα δολοφονίας εάν μπει σε πανεπιστημιακό ίδρυμα εμφανίστηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, αναφερόμενος στις καταλήψεις και τη «βία που ασκεί η άκρα αριστερά», όπως ανέφερε.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Υγείας, στον Status της Θεσσαλονίκης, «ξεκαθαρίζω ότι κατά τη δική μου γνώμη και εγώ δεν είμαι κανένας μαλακός, είμαι σκληρός, εγώ δεν μπορώ να πάω στα πανεπιστήμια θα με σκοτώσουν. Δεν το λέω ειρωνικά, θα με σκοτώσουν σίγουρα, εγώ δεν μπορώ να μπω στα πανεπιστήμια, δεν μου επιτρέπει η βία της άκρας αριστεράς να μπω σε κανένα πανεπιστήμιο. Μετά από 25 φορές που επιχείρησαν να με κάψουν είπα να μη το ρισκάρω… σας το λέω με πάσα γνώση και ρεαλισμό».

Συνεχίζοντας, ανέφερε ότι «η βία της άκρας αριστεράς στα πανεπιστήμια δεν είναι νορμάλ… είναι μια ζοφερή πραγματικότητα κι ένας ακόμη από τους λόγους, που η ανάγκη ίδρυσης μη κρατικών πανεπιστημίων είναι ακόμη πιο επιτακτική, για να απαλλαγούμε από τέτοιες νοοτροπίες».

Και επισφραγίζοντας τα παραπάνω, ανέφερε ότι «με είχαν καλέσει στο Πάντειο σε μία εκδήλωση και τους λέω παιδιά καλύτερα να μην έρθω γιατί θα καεί η Πάντειος, εσείς, εγώ και όλο το τετράγωνο. Άστο».

Διαβάστε επίσης:

Αχτσιόγλου για Κασσελάκη: Υπάρχει απόσταση στο ύφος και το ήθος (videos)

Ρένα Δούρου: Κανείς δεν είχε πει στον Τσίπρα για τους νεκρούς στο Μάτι

Ένα ιερατείο τυφλά εκδικητικό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:32