search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 06:43
MENU CLOSE

Ηράκλειο: Εκκενώθηκε το Παγκρήτιο Στάδιο – Αποκολλήθηκε τμήμα του στεγάστρου

29.01.2024 20:53
pakritio

Εκκενώθηκε το Παγκρήτιο Στάδιο του Ηρακλείου μετά την αποκόλληση τμήματος του Βορειοανατολικού στεγάστρου, ως αποτέλεσμα των έντονων καιρικών φαινομένων που πνέουν στο νησί τις τελευταίες ώρες, όπως ανέφερε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Ηρακλείου, Γιάννης Τσαπάκης.

Ο κ. Τσαπάκης ανέφερε ότι άμεσα κινητοποιήθηκε όλος ο μηχανισμός, ενώ ενημερώθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η Αστυνομια και η Πολιτική Προστασία.

Αυτή την ώρα, σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού, το στάδιο έχει εκκενωθεί και η Τροχαία βρίσκεται ήδη στο χώρο, προκειμένου να προχωρήσει στην σήμανση για την απαγόρευση εισόδου μέσα στο Παγκρήτιο Στάδιο, το οποίο σύμφωνα με τον κ. Τσαπάκη, θα παραμείνει κλειστό μέχρι να εκτιμηθεί πλήρως η κατάσταση και αποκατασταθούν τα όποια προβλήματα.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία Avgi: Ανοίγουν οι θερμαινόμενες αίθουσες του Δήμου Αθηναίων για τους αστέγους

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Κρατούσε για μέρες τη νεκρή αδερφή του μέσα στο σπίτι

Γλίτωσε το αυτόφωρο ο τράπερ Ricta, εμφανίστηκε στην αστυνομία μετά τη λήξη του για τον ξυλοδαρμό φοιτητή – Συνελήφθη και ο Strat για άλλο περιστατικό βίας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 06:43