search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 13:27
MENU CLOSE

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Κρατούσε για μέρες τη νεκρή αδερφή του μέσα στο σπίτι

29.01.2024 20:13
astynomia_2201_1460-820_new

Μια δραματική ιστορία αποκαλύφθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (29/1) στη Θεσσαλονίκη. Ένας άνδρας κρατούσε για μέρες μέσα σε διαμέρισματη νεκρή αδελφή του στην περιοχή της Αγίου Δημητρίου. Ο τρόπος με τον οποίο εντοπίστηκε η γυναίκα σοκάρει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, η τραγωδία άρχισε να αποκαλύπτεται λίγο πριν τις 15:00, όταν κάτοικοι της περιοχής κάλεσαν την Αστυνομία για ένα άνδρα που πετούσε αντικείμενα από το μπαλκόνι στον δρόμο. Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Λευκού Πύργου μετέβησαν άμεσα στο σημείο, ενώ σημειώνεται πως για το άτομο υπήρχε εισαγγελική παραγγελία για εγκλεισμό σε ψυχιατρική κλινική.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το άτομο αρχικά αρνήθηκε να συνεργαστεί με τους αστυνομικούς. Τελικά μετά από ώρα, αποφάσισε να επιτρέψει στους αστυνομικούς να μπουν στο διαμέρισμά του.

Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα, βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα. Εντόπισαν τη νεκρή αδερφή του άνδρα σκεπασμένη με κουβέρτες και σεντόνια. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η γυναίκα είχε φύγει από τη ζωή εδώ και αρκετές μέρες.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης αλλά και ιατροδικαστής. Προς το παρόν όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά σχετικά με τις συνθήκες θανάτου της γυναίκας. Ο αδερφός της άτυχης γυναίκας μεταφέρθηκε σε ψυχιατρική κλινική της Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία «Avgi»: Κόκκινος συναγερμός για την επέλαση του χιονιά – Κλειστά σχολεία και δρόμοι, πού συστήνεται τηλεργασία, πώς θα λειτουργήσει το Δημόσιο

«Ο Άλλος Άνθρωπος»: Ντοκουμέντο με τον Πολυχρονόπουλο να παίζει «φρουτάκια»

Ρέθυμνο: «Βράζουν» μαθητές και γονείς για μήνυση από διευθύντρια γυμνασίου λόγω κατάληψης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 13:27