ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 03:23
MENU CLOSE

We are the world: Η «μεγαλύτερη βραδιά της ποπ» έρχεται στο Netflix

29.01.2024 18:30

Έχουν περάσει σχεδόν 40 χρόνια από τη θρυλική ένωση των πιο καυτών ονομάτων της μουσικής βιομηχανίας για να δημιουργηθεί το «We Are the World». Τώρα έρχεται και το ντοκιμαντέρ που αποκαλύπτει πώς έγινε η αρχή αυτού του εγχειρήματος, με τον Λάιονελ Ρίτσι να λειτουργεί ως ο de facto ξεναγός για αυτό το ταξίδι στο παρελθόν.

Ενώ οι εγωισμοί παρέμειναν υπό έλεγχο, τα logistics αποδείχθηκαν μια σημαντική πρόκληση, με διάφορους παράγοντες, όπως ο ανταγωνισμός του Michael Jackson με τον Prince, να περιπλέκει περισσότερο τα πράγματα.

Το ντοκιμαντέρ προβάλει άφθονα πλάνα που τραβήχτηκαν εκείνη τη νύχτα για να προσφέρει πολλές κλεφτές ματιές από το παρασκήνιο.

Υπάρχουν πολλές διασκεδαστικές λεπτομέρειες, όπως ο Steve Wonder που οδηγεί τον Ray Charles στο μπάνιο, ένας αυτοσχέδιος φόρος τιμής στον ακτιβιστή και ηθοποιό Harry Belafonte και η Diana Ross που ζητά από τον Daryl Hall το αυτόγραφό του.

Εκτός από τους Richie και Loggins, οι καλλιτέχνες που αφηγούνται τις αναμνήσεις τους από εκείνη τη νύχτα περιλαμβάνουν τη Cindi Lauper (που αποκαλεί την εμπειρία «άλλοκοσμη»), τον Huey Lewis, τον Smokey Robinson, τον Bruce Springsteen και την Dionne Warwick.

Το «The Greatest Night in Pop» κάνει πρεμιέρα στις 29 Ιανουαρίου στο Netflix.

Διαβάστε επίσης:

Αντώνης Καφετζόπουλος για Νταλάρα: «Κάποιοι έδερναν και δημοσιογράφους – Φτηνά τη γλίτωσαν»

Πέγκυ Σταθακοπούλου: Η κόρη μου δεν απάντησε στο τηλέφωνο και ειδοποίησα την αστυνομία (Video)

Ιουλία Καλλιμάνη: Της πέταξαν πανέρια με λουλούδια στο πρόσωπο – Δείτε πώς αντέδρασε! (Video)

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 01:38
Exit mobile version