ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 09:51
MENU CLOSE

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Ξέσπασε για την καταγγελία φοροδιαφυγής - «Θα σε βρω...» (Video)

30.01.2024 13:38

Τη δική της απάντηση για την υπόθεση φοροδιαφυγής στον πολυτελή γάμο της με τον Νεκτάριο Λεμονίδη έδωσε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

«Πραγματικά, παιδιά, αυτό που έχω καταλάβει εγώ είναι ότι δεν μπορεί να παντρευτεί κανείς σε αυτή τη γη. Εγώ δεν είπα ότι όλος ο γάμος μου ήταν ανταποδοτικός. Ο δικηγόρος μου μάλιστα μου έχει πει να μην χρησιμοποιώ αυτή τη λέξη. Δεν ήταν ανταπόδοση, ήταν σαν διαφήμιση» είπε αρχικά, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και πρόσθεσε:

«Όταν είσαι αναγνωρίσιμο πρόσωπο, είναι λογικό και επόμενο κάποιες εταιρείες να θέλουν να διαφημιστούν μέσα από εσένα. Φυσικά και υπήρχαν και κάποιες άλλες υπηρεσίες που πλήρωσα με έκπτωση, όπως τον στολισμό και το νυφικό. Δεν είναι κακό.

Δεν έχω καταλάβει γιατί δίπλα στο όνομά μου υπάρχει η λέξη “φοροδιαφυγή”. Δεν διέπραξα κανένα έγκλημα, έναν γάμο έκανα. Ειλικρινά. Δεν ήταν όλα τζάμπα, υπάρχουν παραστατικά και τιμολόγια. Έχουν χάσει τον ύπνο τους κάποιοι συνεργάτες μου.

Για να είμαι ειλικρινής, είμαστε ανάμεσα σε 3-4 κοπέλες. Πρέπει να το ψάξουμε με τον δικηγόρο μου. Εμπλέκεται και το όνομα μιας γνωστής influencer. Δεν είναι αστείο, δεν μπορείς να αμαυρώνεις το όνομα μίας κοπέλας»

Διαβάστε επίσης:

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Ουδέν επιλήψιμο και μεμπτό σε βάρος μου – Διαπομπεύομαι χωρίς να έχει απαγγελθεί κατηγορία

Κακοκαιρία «Avgi»: Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ – Πού θα χιονίσει τις επόμενες ώρες

Θεσσαλονίκη: Πατέρας και γιος καταδίωξαν αδέλφια που προσπάθησαν να τους κλέψουν

ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 09:45
Exit mobile version