search
ΤΕΤΑΡΤΗ 12.06.2024 17:04
MENU CLOSE

Ένα βήμα πριν το διαζύγιο Λόπεζ και Άφλεκ; Σε σύμβουλο γάμου για τους καβγάδες – Μετακόμισε ο Άφλεκ

16.05.2024 19:08
aflek- jennifer 098- new

Μια – ίσως τελευταία- προσπάθεια να σώσουν τον γάμο τους φαίνεται ότι κάνουν η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ επισκεπτόμενοι σύμβουλο γάμου.

Στο «In Touch Weekly» ισχυρίζονται ότι μίλησαν με άτομο από το περιβάλλον του ζευγαριού που αποκαλύπτει ότι οι δυο τους προσπαθούν να φτιάξουν τα πράγματα, κάνοντας ψυχοθεραπεία για ζευγάρια. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το ζευγάρι τσακώνεται με το παραμικρό.

Όπως υποστηρίζει η πηγή, ο Άφλεκ είναι αυτός που προσπαθεί να τα καταφέρει γιατί δεν θέλει να αποτύχει ένας δεύτερος γάμος και τονίζει πως αν τα πράγματα συνεχίσουν έτσι όπως εξελίσσονται αυτή τη στιγμή, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ανακοινωθεί σύντομα το διαζύγιο. Το In Touch αναφέρει επίσης ότι ο ηθοποιός έχει ήδη μετακομίσει από το σπίτι που αγόρασαν μαζί πέρυσι.

Στη Marca αναφέρεται πως το διαζύγιο είναι πιθανό, χωρίς ωστόσο οι πληροφορίες να επιβεβαιώνονται από επίσημη πηγή.



Η Τζένιφερ Λόπεζ το τελευταίο διάστημα έχει απαθανατιστεί σε πολλά μέρη μόνη της, χωρίς τον Μπεν Άφλεκ στο πλευρό της. Η Λατίνα σταρ γιόρτασε την ημέρα της μητέρας με φίλους, ενώ ο Άφλεκ ήταν στο Comedy Roast για τον Τομ Μπρέιντι του Netflix, ως καλεσμένος-έκπληξη.

Φαίνεται ότι το λαμπερό ζευγάρι δεν είναι και τόσο… λαμπερό στις ιδιωτικές τους στιγμές, μιας και τα πρώτα σύννεφα στον κάπως βιαστικό γάμο τους μετά την επανασύνδεση μετά από δύο δεκαετίες, εμφανίστηκαν από τον πρώτο μήνα της κοινής τους ζωής.

Αδιάψευστος μάρτυρας το πρόσωπο του Μπεν Άφλεκ και οι στιγμές έντασης με τη Λατίνα σταρ που κατέγραφαν οι κάμερες.

Προηγούμενο δημοσίευμα της Marca έγραφε, ότι η Λατίνα τραγουδίστρια έχει θέσει στον ηθοποιό, συγκεκριμένους όρους για να συνεχίσουν τον γάμο τους. Οι εικασίες για διαζύγιο, είχαν ξεκινήσει μόλις έναν μήνα αφότου παντρεύτηκαν. Η τραγουδίστρια ήθελε να ικανοποιεί τον σύζυγό της, με κάθε τρόπο, αδιαφορώντας για όσα την ενοχλούσαν μέσα στο σπίτι. Όμως όπως φαίνεται, τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα προγραμμάτιζε η Λόπεζ.

Η Τζένιφερ Λόπεζ, στην προσπάθειά της να μη δώσει τέλος στον γάμο της «έκανε τα πάντα, αλλά δεν άντεξε». Το κάπνισμα και η ακαταστασία του Άφλεκ, φαίνεται να ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Πηγές της ισπανικής εφημερίδας, τόνιζαν ότι ο Άφλεκ καπνίζει το ένα τσιγάρο μετά το άλλο, τη στιγμή που η Λατίνα τραγουδίστρια απεχθάνεται το κάπνισμα. Επιπλέον, ο ίδιος άφηνε τα πράγματά του σκορπισμένα σε ολόκληρο το σπίτι, ενώ δεν μάζευε ούτε το πιάτο του.

Άτομο από τον στενό κύκλο του Άφλεκ ανέφερε τον Νοέμβριο του 2022, ότι η JLo ελέγχει πολύ αυστηρά τον Άφλεκ και έχει γίνει ουσιαστικά «σαν μαριονέτα για εκείνη». Οικογένεια και φίλοι από το περιβάλλον του διάσημου ηθοποιού, είχαν αποκαλύψει τότε στο περιοδικό Heat World ότι ανησυχούν για την ευημερία του, καθώς αισθάνονται ότι μετά τον γάμο του, ο Άφλεκ δεν είναι καλά. Πιο συγκεκριμένα είχε αναφερθεί από άτομο του περιβάλλοντός του: «Όλοι, συμπεριλαμβανομένου του Μπεν, γνώριζαν τι συνεπάγεται ο γάμος της Τζένιφερ, αλλά είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι είναι 100% χαρούμενος όταν φαίνεται σε τόσο άβολη θέση και χαμένος. Έγινε η μαριονέτα της JLo, όπως όλοι οι άλλοι πριν από αυτόν».

Διαβάστε επίσης:

Μαρίνα Σάττι: Nο18 στο Viral 50 του Spotify το «Ζάρι» – Ξεπέρασε την Τέιλορ Σουίφτ στην Ελλάδα

Καλομοίρα: «Δεν θα παρακαλέσω κανέναν για να ξαναπάω Eurovision – Ίσως κάποιος δεν με θέλει λόγω συμφερόντων» (Videos)

Ελένη Γερασιμίδου: Πέρασα εγκεφαλικό πριν λίγο καιρό – Έμεινα πέντε μέρες στον Ερυθρό Σταυρό (Video)



google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 12.06.2024 17:02