search
ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 08:42
MENU CLOSE

Ελένη Γερασιμίδου: Πέρασα εγκεφαλικό πριν λίγο καιρό – Έμεινα πέντε μέρες στον Ερυθρό Σταυρό (Video)

16.05.2024 14:12
isxaimiko-epeisodio-new

Μια περιπέτεια που είχε με την υγεία της αποκάλυψε η Ελένη Γερασιμίδου, με αφορμή το εγκεφαλικό που υπέστη ο Δημήτρης Σταρόβας.

Αναφερόμενη στο γεγονός, η ηθοποιός έκανε γνωστό ότι και η ίδια είχε ένα αντίστοιχο επεισόδιο, πρόσφατα.

«Πέρασα και εγώ ένα παροδικό ισχαιμικό (επεισόδιο) πριν από λίγο καιρό, το λέω τώρα» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η ηθοποιός στο «Πρωινό» και πρόσθεσε:

«Πραγματικά το ακούω από εσάς τώρα και λυπάμαι πάρα πολύ και εύχομαι να μην είναι τίποτα σοβαρό. Να’ ναι γρήγορα καλά. Είναι ένα υπέροχο πλάσμα, ένας ωραίος καλλιτέχνης που τον αγαπάει ο κόσμος, και εγώ τον αγαπώ πολύ. Τον εκτιμώ πάρα πολύ γιατί τον ξέρω. Ξέρω τη δουλειά του, δηλαδή και τη μεγάλη καρδιά που έχει. Γενικώς, όμως, να προσέχουμε όλοι μας και να μην πληγώνουμε ο ένας τον άλλον, γιατί πέρασα και εγώ ένα παροδικό ισχαιμικό (επεισόδιο) πριν από λίγο καιρό, το λέω τώρα. Μία σύγχυση λόγου που κράτησε λίγο ευτυχώς, και έμεινα πέντε μέρες στον Ερυθρό Σταυρό. Υπάρχει επικινδυνότητα γιατί τυχαίνει να είμαι ένας τίμιος και ευαίσθητος άνθρωπος. Δεν κάνω τον τίμιο, τον ευαίσθητο και τον καλό άνθρωπο, θα πω με παρρησία ότι είμαι. Ότι προσπαθώ. Εξαιτίας μιας συκοφαντικής δυσφήμισης, έτσι θα το πω στο πρόσωπο μου και στο θέατρο μας. Να προσέχουμε τους συνανθρώπους μας, τους συναδέλφους μας και να μη τους στεναχωρούμε και να μη διαδίδουμε ψευδής ειδήσεις για να έχουμε θέσεις».

Σημειώνεται ότι, πριν κάποια χρόνια, η Ελένη Γερασιμίδου είχε υποστεί έμφραγμα. Σε συνέντευξη που είχε δώσει πριν έναν χρόνο, είχε αποκαλύψει ότι στο παρελθόν, είχε πάθει έμφραγμα.

«Έπαθα οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου. Είχα προειδοποιήσεις. Τη μέρα που έληγε το Φεστιβάλ της ΚΝΕ, πηγαίναμε προς τα εκεί και με έπιασε πολύ άσχημα ο πόνος στην καρδιά. Νόμιζα λίγο επιπόλαια και με τη σιγουριά της ψυχικής δύναμης ότι δε θα πάθω τίποτα. Είχα τις προειδοποιήσεις στις οποίες δεν έδωσα σημασία» είχε πει, μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Συντετριμμένος ο Τάσος Ξιαρχό για τον θάνατο του Ερμή Καραγιάννη – «Την ημέρα που αυτοκτόνησε μου έστελνε μηνύματα» (Video)

Η… μισή «συγγνώμη» του τραγουδιστή των Iron Maiden στο ελληνικό κοινό για υβριστικό χαρακτηρισμό (Video)

Εύη Δρούτσα: Ξεσπά μετά την «τάπα» Μαρίνας Σάττι – «Δεν είναι ένας άνθρωπος που μπορείς να τον πάρεις στα σοβαρά» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 08:34