search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 11:34
MENU CLOSE

Ελένη Γερασιμίδου: «Έπαθα έμφραγμα από τη στεναχώρια που έζησα με την πυρκαγιά» (Video)

24.02.2023 13:54
eleni-gerasimidoy-new

Για την περιπέτεια με την υγεία της, τον γάμο της που κρατά 43 χρόνια, αλλά και τη σχέση της με τον Λάκη Λαζόπουλο μίλησε η Ελένη Γερασιμίδου.

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη, η ηθοποιός αποκάλυψε -μεταξύ άλλων- ότι αφού κάηκε το σπίτι της στην Παλλήνη ξεκίνησαν τα συμπτώματα με την υγεία της τα οποία οδήγησαν στο έμφραγμα που υπέστη.

«Το έμφραγμα ήταν απόρροια της μεγάλης στεναχώριας που έζησα με την πυρκαγιά, γιατί αμέσως μετά άρχισαν τα συμπτώματα αλλά δεν αξιολογήθηκαν σωστά. Είχαν προηγηθεί δύο εγχειρήσεις σε μένα, μια γυναικολογικής φύσεως και μια μετά από σκιά που βρέθηκε στον πνεύμονα, αλλά δεν ήταν σοβαρό όπως γράφτηκε», ανέφερε αρχικά η Ελένη Γερασιμίδου,ενώ μιλώντας για τον γάμο της τόνισε:

«Είμαι τέσσερα χρόνια μεγαλύτερη από τον σύζυγό μου, είμαστε και οι δύο τοξότες και συμπληρώνουμε 43 χρόνια μαζί. Ξεσπάμε, μαλώνουμε και ξεκαθαρίζουμε. Δεν είναι τυπικός ο γάμος μας, μπορεί να είμαστε στον ίδιο χώρο και να κάνει ο καθένας τα δικά του, υπάρχει ελευθερία.

Δεν είμαι υπέρ των χωριστών διακοπών, εγώ με φίλες κι ο άντρας μου με φίλους, γιατί κάτι τρέχει σε αυτήν την περίπτωση. Ο σύζυγός μου φεύγει συνέχεια από το σπίτι αλλά όταν επιστρέφει πρέπει να με βρίσκει εδώ, ρωτάει “πού είναι η Ελένη” σαν σημείο αναφοράς. Πολλές φορές, σε δύσκολες ώρες, με συγκινεί πολύ και τελευταία με κάποια φάρμακα που δεν μου ταίριαζαν στενοχωριόταν μαζί μου».

Στη συνέχεια, η ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στην καριέρα της όσο και σε άλλες δουλειές που έκανε κατά το παρελθόν.

«Από 15 χρόνων έκανα τη babysitter, καθάρισα σκάλες, δούλεψα σε σπίτια και οι κυρίες από τα σπίτια έρχονταν το βράδυ στο θέατρο και μου έφερναν ορχιδέες. Έκανα βιντεοταινίες με πρωταγωνίστρια τη Νατάσα και έγραψα σενάρια. Ένας σκηνοθέτης μου είπε “αγνώριστο το κάναμε, μπορείτε να το ξαναπουλήσετε”. Δεν τρελαίνομαι να παίζω στην τηλεόραση, πηγαίνω για συγκεκριμένο λόγο, έχω πει σε σκηνοθέτη ότι “ήρθα για τα λεφτά” και δεν του άρεσε που το άκουσε.

Υπάρχουν καταπληκτικοί νέοι ηθοποιοί που αγαπάνε τη δουλειά τους και υπάρχουν και άνθρωποι ευκαιριακοί από άλλες δουλείες ή ριάλιτι. Τι να μου κάνει εμένα ένα ωραίο αγόρι που έρχεται από ριάλιτι; Αφού τον παίρνουν οι παραγωγοί και επενδύουν σ’ αυτόν, εμένα τι ζημιά να μου κάνει; Δε θα τρελαινόμουν κιόλας να δουλέψω με έναν παίκτη από ριάλιτι, θα προτιμούσα να δουλεύει ένας συνάδελφός μου εξίσου ωραίος και με ταλέντο».

Τέλος, η Ελένη Γερασιμίδου μίλησε για τη σχέση της με τον Λάκη Λαζόπουλο αναφέροντας τα εξής:

«Δε μιλάμε πολύ με τον Λάκη Λαζόπουλο, αλλά όταν κάτι συμβαίνει είναι ο πρώτος που θα εμφανιστεί, συμπαραστάτης, με ένα τηλεφώνημα ή με μια ανθοδέσμη».

Διαβάστε επίσης:

Σακίρα: Νέο τραγούδι με… καρφιά στον Πικέ – «Πες στο νέο σου μωρό… » (Video)

Σπύρος Μπιμπίλας: Η «ομοιότητα» με τον Μέγα Αλέξανδρο, το bullying και το ηχητικό που έχει αφήσει για να ακουστεί στην κηδεία του (Video)

Τομ Κρουζ: Διάσημος, πλούσιος και… ανεπιθύμητος – Γιατί αποτελεί τον λιγότερο δημοφιλή εργένη του Χόλιγουντ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 11:24