search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31.05.2024 11:44
MENU CLOSE

Σακίρα: Νέο τραγούδι με… καρφιά στον Πικέ – «Πες στο νέο σου μωρό… » (Video)

24.02.2023 12:43
sakira-pike-new

Το νέο της τραγούδι με την Karol G και με τίτλο «TQG» που σε ελεύθερη μετάφραση θα πει «Σου έπεφτα πολύ» κυκλοφόρησε η Σακίρα.

Το κομμάτι κάνει, ήδη, τον γύρο του διαδικτύου και έρχεται μετά το viral κομμάτι της τραγουδίστριας με τον Αργεντίνο DJ και παραγωγό δίσκων Bizarrap και με τίτλο BZRP Music Sessions #53, το οποίο περιείχε μια σειρά από «μπηχτές» για τον πρώην σύντροφό της, Ζεράρ Πικέ και τη νέα του φίλη Κλάρα Κία Μαρτί.

Σακίρα και Karol G ενώνουν τις δυνάμεις τους και τις… δυσάρεστες εμπειρίες τους, η πρώτη με τον πρώην ποδοσφαιριστή Ζεράρ Πικέ και η δεύτερη με τον ράπερ Anuel AA.

Στην πρώτη τους συνεργασία, οι δυο τους λένε οτι δεν θα επαναλάβουν τα λάθη που έκαναν στην ερωτική τους ζωή, προσθέτοντας ότι έχουν γίνει πιο δυνατές περνώντας χρόνο με ένα άτομο που δεν τους ταίριαζε.

«Εσύ έφυγες και εγώ πήρα τριπλό ‘π’: πολύ πιο καυτή, πολύ πιο σκληρή, πολύ πιο ανάλαφρη» τραγουδά η Σακίρα με τα μηνύματα προς τον πρώην να είναι ξεκάθαρα…

«Μωρό μου, τι έγινε; Δεν (υποτίθεται ότι) ήσουν ερωτευμένος; Γιατί με ψάχνεις αν ξέρεις ότι δεν επαναλαμβάνω λάθη, πες στο μωρό σου ότι δεν διαγωνίζομαι για άντρες» λένε οι τραγουδίστριες στο «TQG».

Σακίρα – Πικέ: Η ρήξη στη σχέση τους και οι στίχοι όλο νόημα…

Η Σακίρα και ο βετεράνος άσος των γηπέδων, χώρισαν τον Ιούνιο του 2022 μετά από 12 χρόνια μαζί, ενώ η Karol G και ο Πορτορικανός ράπερ Anuel AA χώρισαν το 2021 μετά από δύο χρόνια σχέσης.

«Όποιος σου λέει ότι ένα κενό γεμίζει με άλλο άτομο σου λέει ψέματα. Είναι σαν να καλύπτεις μια πληγή με μέικ απ. Δεν μπορείς να το δεις, αλλά μπορείς να το νιώσεις. Έφυγες λέγοντας ότι με ξεπέρασες. Βρήκες νέα φίλη. Αυτό που δεν ξέρει είναι ότι εξακολουθείς να βλέπεις όλες τις ιστορίες μου» τραγουδάει η Karol G

«Μωρό μου, τι έγινε; Δεν ήσουν ερωτευμένος; Τι με ψάχνεις αν ξέρεις ότι δεν επαναλαμβάνω λάθη. Πες στο νέο σου μωρό ότι δεν διαγωνίζομαι για άντρες. Το να σε βλέπω με το νέο σου κορίτσι με πλήγωσε, αλλά τώρα εστιάζω σε εμένα. Έχω ξεχάσει τι ζήσαμε και αυτό είναι που σε έχει προσβάλει. Η ζωή μου έχει γίνει ακόμα καλύτερη, ορκίζομαι ότι δεν είσαι πλέον ευπρόσδεκτος. Και αυτό που μου έκανε η κοπέλα σου δεν με ενοχλεί ούτε με κάνει να γελάω» λένε μαζί και οι δύο.

«Δεν έχω χρόνο για όσα δεν κάνουν τίποτα για μένα. Άλλαξα διαδρομή (…) Είμαι πιο σκληρή, λένε τα δημοσιεύματα. Τώρα θέλεις να ξαναβρεθούμε μαζί (…) Ξέχασες ότι έχω προχωρήσει. Και ότι με αυτό το κορίτσι ήσουν έξω από τα βάθη σου. (…) Δεν θα επιστρέψω ποτέ σε σένα. Είσαι κακοτυχία, γιατί τώρα οι ευλογίες πέφτουν βροχή πάνω μου. Και θέλεις να ξαναβρεθούμε μαζί, το ήξερα. Σου άρεσε μια φωτογραφία μου» καταλήγουν.

Διαβάστε επίσης:

Σπύρος Μπιμπίλας: Η «ομοιότητα» με τον Μέγα Αλέξανδρο, το bullying και το ηχητικό που έχει αφήσει για να ακουστεί στην κηδεία του (Video)

Τομ Κρουζ: Διάσημος, πλούσιος και… ανεπιθύμητος – Γιατί αποτελεί τον λιγότερο δημοφιλή εργένη του Χόλιγουντ

Καινούργιου για Μικρούτσικο: «Ο Ανδρέας χρειάζεται τις προσευχές μας» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31.05.2024 11:43