search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 08:00
MENU CLOSE

Ζεράρ Πικέ για Κλάρα Κία: «Είμαι μαριονέτα της – Μου διαλέγει τα ρούχα» – Τι είπε για τη Σακίρα (Video)

14.02.2023 15:38
pike2-new

Ο Ζεράρ Πικέ ζει ελεύθερα πλέον τον έρωτά του με την Κλάρα Κία, καθώς όλο το προηγούμενο διάστημα επέλεξε να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα χώρισε με τη Σακίρα, όμως το κοινό της τραγουδίστριας δεν τον άφηνε μέχρι και σήμερα, να απολαύσει τις στιγμές του με την αγαπημένη του.

Ωστόσο, τα πράγματα έχουν ηρεμήσει και το ζευγάρι είναι σε θέση πλέον, να χαρεί τον έρωτά του. Ο Ζεράρ Πικέ σε μια on-air συνομιλία με τον Ισπανό δημοσιογράφο, Ιμπάι Λάνος αναφέρθηκε στη σχέση του με την Κλάρα Κία και δήλωσε «μαριονέτα» της.

«Το παραδέχομαι, είμαι μαριονέτα. Η αλήθεια είναι ότι πάω με την κοπέλα μου για ψώνια και μου τα διαλέγει εκείνη», είπε χαρακτηριστικά ο ποδοσφαιριστής.

Το σχόλιο του Πικέ για Σακίρα

Σε ερώτηση που του έθεσε ο TikToker και Influencer John Nellis, ο Ζεράρ Πικέ δεν δίστασε να αναφερθεί στη Σακίρα. Τον ρώτησε για το ποιος είναι ο πιο διάσημος άνθρωπος που έχει στις επαφές του.

Πιθανότατα οι περισσότεροι θα περίμεναν μια απάντηση του τύπου ο Λιονέλ Μέσι. Η απάντηση ήρθε ως έκπληξη.

«Ίσως… Θα έλεγα… η Σακίρα. Ήταν σύντροφός μου. Θα μπορούσε να είναι αυτή. Σκέφτομαι τους followers, το Instagram. Αν μιλάμε για κάποιον που δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο. Αν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει τους περισσότερους followers στον κόσμο». Και ναι, όπως αποκάλυψε, έχει τον αριθμό του.

Διαβάστε επίσης:

Έλβις Πρίσλεϊ: Το ιδιωτικό του τζετ πουλήθηκε για 260.000 δολάρια σε δημοπρασία

Σταμάτης Κραουνάκης: Αγαπώ τον Τσίπρα – Ο Πολάκης είναι καθαρός δημοκράτης (video)

Breaking Bad: Στο «σφυρί» το… εσώρουχο του Walter White

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 07:59