search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 15:57
MENU CLOSE

Τομ Κρουζ: Διάσημος, πλούσιος και… ανεπιθύμητος – Γιατί αποτελεί τον λιγότερο δημοφιλή εργένη του Χόλιγουντ

24.02.2023 11:37
tom-cruise-new

Θεωρείται ένας από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς στο Χόλιγουντ, έχει δόξα και τεράστια περιουσία.

Ο λόγος για τον Τομ Κρουζ ο οποίος θα συγκέντρωνε στο πρόσωπό του όλα τα χαρακτηριστικά για να είναι περιζήτητος, ωστόσο, όπως φαίνεται, ο χαρακτήρας του είναι η αιτία που παραμένει ελεύθερος με τις γυναίκες να τον χαρακτηρίζουν αυταρχικό και εγωπαθή.

Στα 52 του, ο ηθοποιός είναι ο λιγότερος δημοφιλής εργένης του Χόλιγουντ, σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων από το κοντινό του περιβάλλον στο Radar Online.

Τι κι αν ο ίδιος θέλει να παντρευτεί ξανά; Η αφοσίωσή του στη Σαϊεντολογία και η εγωπάθειά του, φαίνεται ότι βάζουν… φρένο στα όνειρά του.

«Ο Τομ θα ήθελε πολύ να έχει κάποια στη ζωή του, αλλά η αλήθεια είναι ότι η φήμη του δεν είναι καλή», είπε ένας από το περιβάλλον του. Ο 60χρονος πρωταγωνιστής του The Mission Impossible, έχει κρατήσει την ερωτική του ζωή σε χαμηλά επίπεδα από τότε που ο έξι χρόνια γάμος του με την 44χρονη Katie Holmes, τελείωσε το 2012. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η σχέση του με τη Χέιλι Άτγουελ έληξε με άσχημο τρόπο. Η Βρετανίδα καλλονή «τον έδιωξε το 2020, αλλά τον δέχτηκε πίσω δύο χρόνια αργότερα. Όμως δεν τον άντεξε πολύ» αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες.

Επιπλέον, το τέλος της σχέσης του με τη Χέιλι Άτγουελ ήταν από τα γεγονότα που του κόστισαν πολύ σε προσωπικό επίπεδο υποστήριξε ένας από τους ανθρώπους του στενού κύκλου του, αναφέροντας τα εξής:

«Πάλεψε πραγματικά σκληρά για να κρατήσει τη Χέιλι. Αλλά οι ελεγκτικοί του τρόποι έγιναν υπερβολικοί για εκείνη – και το τερμάτισε. Οι γυναίκες τον βρίσκουν υπερβολικά έντονο και έχει μετατραπεί στον λιγότερο περιζήτητο εργένη του Χόλιγουντ»

Ο ρόλος της Σαϊεντολογίας

Ένας από τους λόγους που ο Κρουζ βρίσκεται χαμηλά στη λίστα των περιζήτητων εργένηδων, έχει να κάνει και με τη μακροχρόνια σύνδεσή του με την Εκκλησία της Σαϊεντολογίας. 

«Το όλο θέμα της Σαηεντολογίας είναι ένα “turnoff” για τις περισσότερες γυναίκες και δεν μπορεί ακριβώς να το αποβάλει. Είναι πολύ αφοσιωμένος σε αυτό» 

Ο Τομ Κρουζ συγκεντρώνει πολλά αρνητικά χαρακτηριστικά στη συμπεριφορά του, τα οποία είναι δύσκολο να αλλάξουν. Το χειρότερο από όλα, είναι η τάση του να ελέγχει τις συντρόφους του σε ακραίο βαθμό.

«Γι’ αυτόν η κάθε σύντροφος είναι μια προέκταση του ίδιου του εαυτού του. Είναι γνωστό ότι τις περνά “από κόσκινο”. Ασχολείται μέχρι και το τι ρούχα μπορούν να φορέσουν όταν βγαίνουν μαζί του» σημειώνει το δημοσίευμα.

Διαβάστε επίσης:

Καινούργιου για Μικρούτσικο: «Ο Ανδρέας χρειάζεται τις προσευχές μας» (Video)

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Συζητήσαμε να είμαι παρουσιαστής στο Survivor» (Video)

R. Kelly: Καταδικάστηκε σε 20 χρόνια φυλάκισης – Ένοχος για παιδική πορνογραφία και αποπλάνηση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 15:54