search
ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 13:27
MENU CLOSE

«Ασπάστηκα τη Σαϊεντολογία»

09.10.2017 11:47
«Ασπάστηκα τη Σαϊεντολογία» - Media

 

Αποκάλυψη “φωτιά” έκανε η θρυλική “Μαρίνα” από τα “Κόκκινα Φανάρια” μιλώντας για τη θρησκεία που έχει ασπαστεί εδώ και χρόνια. Η Κατερίνα Χέλμη που έγινε γνωστή στον κινηματογράφο ως αντίζηλο της Αλίκης Βουγιουκλάκη στην ταινία “Η αγάπη μας” μίλησε ανοιχτά για την σαϊεντολογία, θρησκεία που έχουν ασπαστεί στο εξωτερικό ο Tom Cruise και ο John Travolta.

Μιλώντας στην Lifo, η αγαπημένη ηθοποιός ανέφερε για την σαϊεντολογία: “Σε κάνει να “φεύγεις” ήρεμα και ειρηνικά” και πρόσθεσε: “Παρακολουθούσα σεμινάρια του Cristian Scientist… H σαϊεντολογία λέει πως δεν είναι απαραίτητο να κάνεις παιδί ως γυναίκα. Γιατί να φέρεις ένα παιδί στον κόσμο και να υποφέρει; Εμένα η σαϊεντολογία με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι δεν θέλω να έχω ένα παιδί που θα υποφέρει μελλοντικά. Έκανε ο αδελφός του ένα κι έτσι έχω ένα ανίψι”.

Πηγή: tlife.grlifo.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 13:20