search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 22:12
MENU CLOSE

Ελένη Γερασιμίδου για τη φωτιά: «Δεν βλέπαμε για να φύγουμε – Δεν έφτασε ποτέ πυροσβεστικό όχημα» (Video)

21.07.2022 11:49
FOTIA-GERASIMIDOY-NEW

Για τις μεγάλες ζημιές που υπέστη το σπίτι της από τα πύρινα μέτωπα που ξέσπασαν τα τελευταία 24ωρα στην Πεντέλη, την Παλλήνη και τις γύρω περιοχές μίλησε η Ελένη Γερασιμίδου.

Μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Σήμερα», η ηθοποιός τόνισε ότι το σπίτι που αποτελούσε τη μόνιμη κατοικία της τα τελευταία χρόνια έχει υποστεί σοβαρές ζημιές και φτιάχτηκε με κόπους μιας ζωής.

«Μπορούν να διορθωθούν ορισμένες ζημιές αλλά όχι αυτά που χάθηκαν. Αυτά τελείωσαν. Το σπίτι θα γίνει πιο μικρό, δεν πειράζει, έχουμε ζήσει και σε χειρότερα αλλά απαιτεί χρήμα και χρόνο. Δυστυχώς αυτά που έμειναν, αυτή τη στιγμή, δεν είναι κατοικήσιμα διότι δεν υπάρχει ούτε νερό ούτε ρεύμα. Ήταν η μόνιμη μας κατοικία εδώ και πάρα πολλά χρόνια και την κάναμε με τους κόπους μιας ζωής.

Το καταλάβαμε κατά τις τέσσερις το πρωί αλλά δεν φανταζόμασταν την εξέλιξη. Επειδή μας έχει συμβεί πάρα πολλές φορές εκεί στη γειτονιά μας, έχουμε δηλαδή κινδυνεύσει πολλές φορές να καούμε αλλά πρώτη φορά καήκαμε! Στις τέσσερις το πρωί φύγαμε γιατί ήταν αφόρητος ο καπνός. Δεν βλέπαμε για να φύγουμε.

Δεν ήρθε κανένα μήνυμα από το 112, τίποτα. Φύγαμε και βγήκαμε στο δρόμο, στη Μαραθώνος μαζί με άλλο κόσμο που έφυγε από τα σπίτια του» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Λέκκας: «Όσα δεν έχουν καεί, θα καούν νομοτελειακά» (videos)

Ματίνα Παγώνη: «Μου αρέσει ο Κωνσταντίνος Αργυρός» (Video)

Απάντηση Πατούλη στον πατέρα της Στεφανίδη: «Η Περιφέρεια Αττικής δεν είναι Πυροσβεστική»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 22:10