search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 18:49
MENU CLOSE

Απάντηση Πατούλη στον πατέρα της Στεφανίδη: «Η Περιφέρεια Αττικής δεν είναι Πυροσβεστική»

21.07.2022 10:05
patoulis_new

Απάντηση στον πατέρα της Κατερίνας Στεφανίδη, για τα όσα του καταλόγισε σχετικά με την μεγάλη πυρκαγιά στην Πεντέλη και τις καταστροφές που άφησε πίσω της, έδωσε ο Γιώργος Πατούλης.

Ο περιφερειάρχης Αττικής, μεταξύ άλλων εξέφρασε την λύπη του για τις κατηγορίες που εξαπέλυσε εναντίον του ο πατέρας της Ολυμπιονίκη ενώ παράλληλα τόνισε ότι «η Περιφέρεια Αττικής δεν είναι Πυροσβεστική».

«Το τοξικό του μίσος και η αναφορά του πάνω από 5 φορές στο όνομα μου, ως άχρηστο και ανίκανο, είναι στοιχείο που τον χαρακτηρίζει. Προφανώς η οικογενειακή τους ενασχόληση με την παράταξη της κα. Δούρου, και το μηδενιστικό του μίσος τον τυφλώνει. Η σύζυγος του κα Ζωη Βαρέλη-Στεφανίδη είναι Περιφερειακή Σύμβουλος με την κα. Δούρου και υποψήφια Βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Ανατολική Αττική», σημείωσε, καταλογίζοντας ευθέως πολιτική σκοπιμότητα στην επίθεση που δέχτηκε.

Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας της Κατερίνας Στεφανίδη είχε κατηγορήσει ευθέως τον περιφερειάρχη Αττικής, μιλώντας στον Alpha, για τη διαχείριση της πυρκαγιάς στην Πεντέλη.

«Θέλω να πω συγχαρητήρια στον κύριο Πατούλη, γιατί είναι ένας άχρηστος Περιφερειάρχης, επώνυμα το λέω. Πρέπει να παραιτηθεί αυτή την στιγμή, αν θέλει να λέγεται άνθρωπος που έχει πάνω του λίγη τσίπα. Ήξερε μόνο να κατηγορεί στις άλλες κυβερνήσεις, την προηγούμενη Περιφερειάρχισσα. Και τώρα είναι ανύπαρκτος. Το μόνο που έκανε είναι να βγάζει φωτογραφίες», είπε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γιώργου Πατούλη:

«Είναι πολύ λυπηρό, ο πατέρας της Κατερίνας Στεφανίδη, Χρυσή Ολυμπιονίκη με τα Εθνικά χρώματα, να με κατηγορεί και να με στοχοποιεί ως υπαίτιο για την πυρκαγιά στην Παλλήνη.

Το τοξικό του μίσος και η αναφορά του πάνω από 5 φορές στο όνομα μου, ως άχρηστο και ανίκανο, είναι στοιχείο που τον χαρακτηρίζει.

Προφανώς η οικογενειακή τους ενασχόληση με την παράταξη της κα. Δούρου, και το μηδενιστικό του μίσος τον τυφλώνει. Η σύζυγος του κα Ζωη Βαρέλη – Στεφανιδη είναι Περιφερειακή Σύμβουλος με την κα. Δούρου και υποψήφια Βουλευτης με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Ανατολική Αττικη.

Η Περιφέρεια Αττικής δεν είναι Πυροσβεστική. Οι Περιφέρειες συνεπικουρούν στο έργο κατάσβεσης εφόσον τους ζητηθεί και αποτελούν έναν κρίκο από τη μεγάλη αλυσίδα που συντονίζει το Υπ. Πολιτικής Προστασίας.

Κύριε Στεφανίδη, η κόρη σας τιμάει τα Ελληνικά χρώματα ενώνοντας τους Έλληνες. Μην εκμεταλλεύεστε τη φήμη της για να πείτε τα ανυπόστατα ψέματα σας και να τους διασπάτε. Καλό θα ήταν και εσείς όπως όλοι στις δύσκολες στιγμές να είμαστε δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη και να βοηθάμε με όποιον τρόπο μπορούμε, όχι να εκμεταλλευόμαστε ” ως πολιτικά εξαπτέρυγα” κρίσιμες στιγμές για τις ζωές και τις περιουσίες των συνανθρώπων μας συγκυριακά και ανεύθυνα».

Διαβάστε επίσης:

Κίνηση τώρα: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός – Προβλήματα σε κέντρο και Πειραιά (live χάρτης)

Αλέξης Κούγιας: Στο πειθαρχικό του ΔΣΑ για τις φωτογραφίες των μαρτύρων στη δίκη Λιγνάδη

Εκπρόσωπος Πυροσβεστικής για φωτιά στην Πεντέλη: Δύο μέτωπα ξεκίνησαν σχεδόν ταυτόχρονα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 18:49