search
ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 13:14
MENU CLOSE

Επίθεση του πατέρα της Κατερίνας Στεφανίδη στον Γιώργο Πατούλη: Να παραιτηθεί, είναι άχρηστος (Video)

20.07.2022 15:32
fotia_penteli_new

Κατά του Περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη ξέσπασε ο πατέρας της Ολυμπιονίκη Κατερίνας Στεφανίδη καθώς το σπίτι τους παραδόθηκε στις φλόγες από τη φωτιά που ξέσπασε εχθές το απόγευμα στην Πεντέλη.

«Θέλω να πω συγχαρητήρια στον κύριο Πατούλη, γιατί είναι ένας άχρηστος Περιφερειάρχης, επώνυμα το λέω. Πρέπει να παραιτηθεί αυτή την στιγμή, αν θέλει να λέγεται άνθρωπος που έχει πάνω του λίγη τσίπα. Ήξερε μόνο να κατηγορεί στις άλλες κυβερνήσεις, την προηγούμενη Περιφερειάρχισσα. Και τώρα είναι ανύπαρκτος. Το μόνο που έκανε είναι να βγάζει φωτογραφίες», είπε ο κ. Στεφανίδης.

Η ρεπόρτερ είπε ότι «το μέτωπο της φωτιάς είναι λίγο δύσκολο», αλλά ο κ. Στεφανίδης συνέχισε λέγοντας: «ναι, όπως και το χιόνι ήταν δύσκολο … και για τα χιόνια ήταν δύσκολα με τον Πατούλη. Δεν μας έφερε τον κ. Συνολάκη που σε δέκα λεπτά θα μας έσωνε. Δυστυχώς, δεν ήρθε ο Συνολάκης».

Όπως έκανε γνωστό η ίδια η μητέρα της χρυσής Ολυμπιονίκη του άλματος επί κοντώΖωή Βαρέλη-Στεφανίδη, με αναρτήσεις της στο Facebook, το σπίτι της οικογένειας στην Παλλήνη τυλίχτηκε στις φλόγες.

Για να ακολουθήσει λίγα λεπτά αργότερα νέα ανάρτηση η οποία έλεγε: «Βλέπω live στον alpha να καίγομαι. Το νερό τελείωσε».

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά τώρα στα Μέγαρα – Μήνυμα του 112 για προληπτική εκκένωση του οικισμού Ζάχουλη

ΕΚΑΒ: Συνολικά 34 ασθενείς από τις πυρόπληκτες περιοχές μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Συγκλονίζουν τα βίντεο που δημοσίευσε από τη φωτιά στο Ντράφι (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 13:08