search
ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 03:02
MENU CLOSE

Συντετριμμένος ο Τάσος Ξιαρχό για τον θάνατο του Ερμή Καραγιάννη – «Την ημέρα που αυτοκτόνησε μου έστελνε μηνύματα» (Video)

16.05.2024 12:58
xiarho-ermis-new

Σοκ έχει προκαλέσει στον χώρο της μόδας αλλά και στα οικεία του πρόσωπα η αυτοκτονία του Ερμή Καραγιάννη σε ηλικία 23 ετών.

Το μοντέλο που είχε γίνει γνωστό στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στις οντισιόν του «GNTM», είχε επικοινωνήσει στα social media με τον Τάσο Ξιαρχό, την μέρα της αυτοκτονίας του.

Συγκλονισμένος ο χορογράφος, μίλησε στο «Πρωινό», εκφράζοντας τις τύψεις που αισθάνεται για το γεγονός ότι υπήρξε απότομος με τον Ερμή Καραγιάννη σε μήνυμα που του έστειλε στις διακοπές του Πάσχα.

Τέλος, αναφέρθηκε σε ερωτήσεις που δέχτηκε από το μοντέλο αναφορικά με την απόπειρα αυτοκτονίας που είχε κάνει ο χορευτής κατά το παρελθόν. Σήμερα, αντιλαμβάνεται ότι το ενδιαφέρον αυτό ίσως μαρτυρούσε τις πιο σκοτεινές σκέψεις του, κάτι που τότε, δεν του είχε περάσει από το μυαλό.

«Δυστυχώς την μέρα που αφαίρεσε τη ζωή του μου έστελνε μηνύματα ήταν περίεργα τα μηνύματα, νιώθω πολλές τύψεις, μπορεί να είχε ανάγκη να επικοινωνήσει και να πει κάτι. Απλά νομίζω ότι στο μήνυμα που του μίλησα απότομα… ήμουνα σε ένα ταξίδι, τέλος πάντων, σε άλλη χώρα και του λέω “άσε με ρε με Ερμή άσε με”. Όταν κάποιος σου μιλάει πολύ και λέει κάποια πράγματα που δεν βγάζουν νόημα άκουσε τον. Πού να φανταστείς; Πού να ξέρεις;» είπε και πρόσθεσε:

«Είχαμε γνωριστεί μέσα τα social media. Ήταν ένας άγγελος ένα ξανθό παιδί με γαλάζια μάτια, πολύ παράξενη και πολύ ενδιαφέρουσα φυσιογνωμία. Ήταν πάντα όμως θλιμμένος. Απ’ όσο τον ξέρω ενάμιση χρόνο ήταν πολύ θλιμμένος και είχε πάντα παράπονα. Δεν μπορώ να πω περισσότερα αλλά δεν ήταν πολύ καλά. Τώρα το ότι έφτασε σ’ αυτό το σημείο να το κάνει με πιάνει καρδιά μου. Ήταν πάρα πολύ ευαίσθητο παιδί, πολύ καλό παιδί, πολύ ευγενικός, σταλμένος από ό,τι είχα καταλάβει απλά είχε πάρα πολλά παράπονα. Είχε πάρα πολλά όνειρα ήθελε να κάνει πάρα πολλά πράγματα αλλά δεν τον άφηνε ο δαίμονάς του.

Τον τελευταίο χρόνο, μια ανέβαζε πολλά βίντεο στα social media και μία εξαφανιζόταν. Χανόταν, τον έβλεπες λίγο στα social media να εμφανίζεται να κάνει κάτι βιντεάκια απανωτά μετά χανόταν για μέρες. Δεν ξέρω δεν έχει ανθρώπους γύρω του, έναν παιδικό φίλο να συναντήσεις παραπέρα όταν έχεις μια ανάγκη. Ήταν πολύ καλλιτέχνης μέσα του; Δεν ξέρω. Πολύ νέος, πολύ κρίμα. Στεναχωριέμαι πολύ.

Επειδή έχω φτάσει στη θέση του Ερμή με αυτοκτονία και έχω φτάσει πολύ κοντά στο θάνατο, όταν είχαμε πρωτοβρεθεί, αυτό που συζητούσαμε ήταν που μου έλεγε “πώς ένιωσες που έκανες απόπειρα αυτοκτονίας;” και του απαντούσε ότι ο καθένας αν δεν φτάσει εκείνο το σημείο δεν μπορεί να καταλάβει τι είναι αυτό. Με ρώταγε και για κάποιο λόγο με κοίταζε έτσι με ενδιαφέρον. Εγώ του έλεγα απλά την πλευρά μου αυτό που έχω βιώσει. Μερικές φορές όταν φτάνεις στην απόπειρα και σε ρωτάει ο άλλος γι’ αυτό πρέπει να καταλάβεις ότι μάλλον το σκέφτεται και ο ίδιος. Και πρέπει να το βγάλεις αυτό από το μυαλό. Αλλά εγώ δεν κατάλαβα ότι με ρωτούσε γι’ αυτό νόμιζα ότι δε με διαφέρει»

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Επανέρχονται αφρικανική σκόνη και ζέστη – Που θα «χτυπήσουν» περισσότερο (Χάρτης – Video)

Η Κωνσταντοπούλου ζήτησε αναβολή της δίκης στον Βόλο λόγω της δολοφονίας στο Μενίδι – Αθωώθηκαν Φραγκιουδάκης και Κλημόπουλος

Κρήτη: Αλληλομηνύθηκαν γυναίκα και άνδρας, για βιασμό και ψευδή καταμήνυση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 01:02