search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 08:28
MENU CLOSE

Μπεν Άφλεκ: Έκλεισε την πόρτα του αυτοκινήτου στα μούτρα της Λόπεζ (video)

12.05.2023 10:00
LOPEZ-AFFLECK

Viral για ακόμα μια φορά κατάφερε να γίνει ο Μπεν Άφλεκ προκαλώντας θύελλα σχολίων στα social media με τη νευρική του συμπεριφορά.

Πριν τρεις μήνες στη βραδιά των Grammys, ο ηθοποιός έγινε viral αφού δεν μπορούσε να κρύψει το γεγονός ότι ήταν κακόκεφος και στα βίντεο που κυκλοφόρησαν φαίνεται η Τζένιφερ Λόπεζ να τον επιπλήττει. Αυτή τη φορά ξαναχτυπά όχι με τη «βαρεμάρα» του αλλά με τον εκνευρισμό του.

Συγκεκριμένα, σε ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο Twitter φαίνεται ο Μπεν Άφλεκ να περπατάει μπροστά από την Τζένιφερ Λόπερ προς τη Mercedes τους, ενώ κρατάει έναν καφέ στο χέρι του. Στη συνέχεια, ανοίγει – σαν σωστός κύριος – την πόρτα για να μπει στη θέση του συνοδηγού η γυναίκα του.

Όπως είναι λογικό έγινε χαμός στο Twitter όπου πολλοί επέκριναν τον ηθοποιό που φαίνεται φανερά «μπουχτισμένος».

«Δείχνει πάντα τόσο μπουχτισμένος και ενοχλημένος» έγραψε κάποιος στο Twitter με έναν άλλον να προσθέτει: «Μπορείς να τα έχεις όλα και πάλι να είσαι δυστυχισμένος». Ένας τρίτος ανέφερε: «Εσκεμμένα κοιτάζει προς την άλλη πλευρά όταν μπαίνει στο αυτοκίνητο η Τζένιφερ Λόπεζ. Σίγουρα τσακώνονται».

Βέβαια, είναι πολύ πιθανό να μη συμβαίνει τίποτα ανάμεσα στο ζευγάρι και απλά ο Μπεν Άφλεκ να δυσανασχέτησε με τους παπαράτσι που τους ακολουθούν σε κάθε τους βήμα.

Διαβάστε επίσης:

Eurovision 2023: Το πρώτο μήνυμα του Victor Vernicos μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας (Video)

Eurovision 2023: Οι αναρτήσεις της Μαρίνας Βερνίκου για τον ανιψιό της Victor

Eurovision 2023: Δεν πέρασε η Ελλάδα στον τελικό – Προκρίθηκε η Κύπρος (Photos/Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 08:27