search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 08:01
MENU CLOSE

Κακοκαιρία Avgi – Φυλή: Τρία άτομα παραμένουν εγκλωβισμένα – Αρνήθηκαν να φύγουν πεζή λόγω τραυματισμού (video)

31.01.2024 13:40
kakokairia_new

Μέσα στο αυτοκίνητο παραμένουν οι τρεις πολίτες που έχουν εγκλωβιστεί από το βράδυ της Τρίτης στη Μονή Κλειστών στη Φυλή.

Οι καιρικές συνθήκες στην περιοχή είναι δυσμενείς, υπάρχει χαμηλή νέφωση, περιορισμένη ορατότητα, ασθενής χιονόπτωση και άνεμοι περίπου 9 μποφόρ

Μέσα στο αυτοκίνητο παραμένουν οι τρεις πολίτες που έχουν εγκλωβιστεί από το βράδυ της Τρίτης στη Μονή Κλειστών στη Φυλή. Οι καιρικές συνθήκες στην περιοχή είναι δυσμενείς, υπάρχει χαμηλή νέφωση, περιορισμένη ορατότητα, ασθενής χιονόπτωση και άνεμοι περίπου 9 μποφόρ. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι καιρικές συνθήκες στην περιοχή είναι δυσμενείς, υπάρχει χαμηλή νέφωση, περιορισμένη ορατότητα, ασθενής χιονόπτωση και άνεμοι περίπου 9 μποφόρ. Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι σε ετοιμότητα ένα ελικόπτερο Βell για να πετάξει αμέσως μόλις το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες. Πεζοπόρο τμήμα της ΕΜΑΚ έχει φθάσει ήδη εκεί, στο σημείο και βρίσκεται μαζί τους, ενώ ταυτόχρονα επιχειρείται διάνοιξη του δρόμου. Να σημειωθεί ότι ο δρόμος ήταν και είναι κλειστός και υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας. Τα τρία άτομα δεν δέχθηκαν να φύγουν πεζή λόγω τραυματισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι σε ετοιμότητα ένα ελικόπτερο Βell για να πετάξει αμέσως μόλις το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες.

Πεζοπόρο τμήμα της ΕΜΑΚ έχει φθάσει ήδη εκεί, στο σημείο και βρίσκεται μαζί τους, ενώ ταυτόχρονα επιχειρείται διάνοιξη του δρόμου. Να σημειωθεί ότι ο δρόμος ήταν και είναι κλειστός και υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας.

Τα τρία άτομα δεν δέχθηκαν να φύγουν πεζή λόγω τραυματισμού.

Διαβάστε επίσης:

Διδυμότειχο: Ποντίκια είχαν καταφάει την αδελφή του βρέφους που μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο

Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ: «Να μην ξαναέρθουν στην Εκκλησία όσοι ψηφίσουν το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια» (Video)

«Την έφτυσαν και η μία κοπέλα της έριξε γροθιά στο μάτι» – Συγκλονίζει η μητέρα της 15χρονης που ξυλοκοπήθηκε από ανήλικες (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 07:59