search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 07:37
MENU CLOSE

Μία μονάδα τηλεθέασης η διαφορά ανάμεσα σε «Γη της ελιάς» και «Σασμό»

02.02.2024 19:38
tiletheasi_2107_1460-820_new
credit: pixabay

Το αντικριστό «δίδυμο» «Η γη της ελιάς» και «Σασμός», κατάφερε για μια ακόμη φορά το «1-2» στο ημερήσιο τηλεβαρόμετρο με τη σειρά του Mega να διατηρείται ακλόνητη στην κορυφαία θέση τηλεθέασης.

Τρίτη επιλογή της ημέρας ήταν η σατιρική εκπομπή «Ράδιο αρβύλα» με συνέπεια η εικόνα της κορυφαίας τριάδας στο «άνοιγμα» του Φεβρουαρίου να είναι ίδιο με το «κλείσιμο» του Ιανουαρίου.

Το «Masterchef» αναδείχθηκε από τους 734.000 που το παρακολούθησαν ως το τέταρτο σε δημοφιλία πρόγραμμα της ημέρας με πέμπτο το επεισόδιο της σειράς «Το προξενιό της Ιουλίας» και έκτο εκείνο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών».

Στο νούμερο «7» του τηλεβαρόμετρου της Πέμπτης πλασαρίστηκε το τηλεπαιχνίδι «Ο τροχός της τύχης», όγδοο σε τηλεθέαση πρόγραμμα της ημέρας ήταν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega- πρώτο στην τυπολογία του- το lead in του, το τηλεπαιχνίδι «The chase», έφθασε στην ένατη θέση τηλεπροτιμήσεων και το αμέσως από αυτό προηγούμενο πρόγραμμα του Mega, το ενημερωτικό «Live news» τερμάτισε δέκατο.

Από την κατάταξη στις τρείς τελευταίες θέσεις του πίνακα της Nielsen αλλά και την κορυφαία, διαμορφώνεται μια σταδιακή κλιμάκωση της τηλεθέασης στο κανάλι της Συγγρού με αποκορύφωμα τη σειρά «Η γη της ελιάς».

Διαβάστε επίσης:

Cosmote TV: Απεργία των δημοσιογράφων την Κυριακή κήρυξε η ΠΟΕΣΥ

Μεγάλες ιδέες

Ψωμιάδης: Χαμός στο Πρωινό – «Καλά, εντάξει, έπεσα σε αδελφάτο» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 07:37