search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 23:17
MENU CLOSE

Κι άλλο 10αρι τηλεθέασης από τη «Γη της ελιάς» – Στη δεύτερη θέση οι «Ράδιο αρβύλα»

25.01.2024 18:12
radio_arvyla

Η «Γη της ελιάς» συνεχίζει να είναι πρώτη προτίμηση των τηλεθεατών. Μάλιστα σε σχέση με το επεισόδιο της Τρίτης, εκείνο της Τετάρτης το παρακολούθησαν 2.000 τηλεθεατές περισσότεροι.

Αξίζει προσοχής το γεγονός ότι η σατιρική εκπομπή «Ράδιο αρβύλα» σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση τηλεθέασης στην κλίμακα της Nielsen με τα καλύτερα καταφέρνοντας την ανατροπή της ημέρας, αφού ο «Σασμός» υποχρεώθηκε να περάσει τρίτος στις τηλεπροτιμήσεις.

Αμετακίνητη από την τέταρτη θέση η «Μάγισσα», σταθερός στο πέμπτο σκαλοπάτι ο «Τροχός της τύχης», ενώ ο «Παράδεισος των κυριών» βρέθηκε μια θέση πιο πάνω από εκείνη που κατετάγη μια μέρα πριν.

Το ριάλιτι «Survivor» επανεμφανίστηκε στην δεκάδα με τα δημοφιλέστερα προγραμματα έπειτα από μια ημέρα απουσίας, το «Live news» αν και με πτωτική τάση στην τηλεθέασή του βρέθηκε ια θέση πιο πάνω σε σχέση με χθες.

Το κεντρικό δελτίο του Mega ήταν και πάλι στις διακεκριμένες θέσεις τηλεθέασης, πρώτο επίσης στην κατηγορία του, και με το «Ναυάγιο» στην δέκατη θέση το κανάλι της Συγγρού απέσπασε το 40% του ημερήσιου τηλεβαρόμετρου.

Διαβάστε επίσης:

Άρση ασυλίας για 5 βουλευτές αποφάσισε η Βουλή – Αιχμές Τασούλα στη Δικαιοσύνη

Στέφανος Κασσελάκης: Συναντήθηκε με τη δημιουργό της ροζ ελληνικής σημαίας, Γεωργία Λαλέ (photos)

Ομόθυμη καταδίκη για την αγωγή Γρηγόρη Δημητριάδη κατά δημοσιογράφων για τις υποκλοπές

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 23:16