search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 04:10
MENU CLOSE

Έκπληξη στην δεύτερη θέση τηλεθέασης

05.10.2023 19:17
proxenio ioylias alpha- new

Επέστρεψε στην κορυφαία θέση τηλεπροτιμήσεων ο «Σασμός», όμως χθες έγινε η μεγάλη ανατροπή. Το μέχρι τώρα «αντίπαλο δέος» της σειράς του Alpha, η σειρά «Η γη της ελιάς» με την οποία εναλλασσόταν συχνά στις πρώτες δύο θέσεις του ημερήσιου τηλεβαρόμετρου, βρέθηκε την Τετάρτη στην… πέμπτη θέση.

Με τη μία, στο δεύτερο σκαλοπάτι, πλασαρίστηκε η δραματική σειρά «Το προξενιό της Ιουλίας», επίσης του Alpha.

Το κανάλι της Κάτω Κηφισίας κατάφερε να διαμορφώσει ένα «μέτωπο» στο prime time και η πορεία θα δείξει αν παραμείνει αρραγές και αν θα κυριαρχήσει στις κορυφαίες θέσεις τηλεθέασης.

Η «Μάγισσα» αποτέλεσε την τρίτη επιλογή των τηλεθεατών, με τάση βελτίωσης στην απόδοση της, ενώ ο «Έρωτας φυγάς», είχε μικρή κάμψη και σε συνδυασμό με το 0,2% που πρόσθεσε στη δυναμική της η σειρά του ΑΝΤ1, υποχρεώθηκε σε οπισθοχώρηση κατά μια θέση στον πίνακα με τα δέκα δημοφιλέστερα προγράμματα της ημέρας.

Το ματς Πόρτο- Μπάρτσα για το Champions League ωθήθηκε στην έκτη βαθμίδα από 626.000 τηλεθεατές που το παρακολούθησαν.

Οι σταθερές αξίες στην τυπολογία «Τηλεπαιχνίδια», δηλαδή τα «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» και «Ο τροχός της τυχής» βρέθηκαν σε διαδοχικές θέσεις και μοιάζει να «έβαλαν τα γυαλιά» στις νέες προτάσεις των καναλιών στη συγκεκριμένη κατηγορία προγραμμάτων.

Λόγω Champions League η ειδική εκπομπή Pre Game του Mega αποτέλεσε προτίμηση 465.000 τηλεθεατών και διακρίθηκε στην ένατη θέση και η δεκάδα συμπληρώθηκε από το καθημερινό «Ο παράδεισος των κυριών», το οποίο εκ των αποτελεσμάτων  «ηττήθηκε» χθες στο μπρα ντε φερ με την επίσης καθημερινή σειρά του Open, «Έρωτας φυγάς» καθώς προβάλλονται αντικριστά.

Διαβάστε επίσης:

ΕΡΤ: Αλλαγή προσώπου σε επιτελική θέση

Πρώτος σε τηλεθέαση ο Alpha την Τετάρτη – Τα νέα σίριαλ προκαλούν κινητικότητα

Βρετανία: Συνελήφθη Έλληνας φωτορεπόρτερ – Κατηγορείται για επίθεση σε αστυνομικό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 01:20