search
ΚΥΡΙΑΚΗ 19.05.2024 15:53
MENU CLOSE

Alpha: Έτοιμη για την «μάχη» της τηλεθέασης η νέα σειρά «Το Προξενιό της Ιουλίας»

29.06.2023 09:45
seira_alpha_new

Ο κάμπος -ένας είναι- εμπνέει. Ένα ακόμα μυθιστόρημα, η πλοκή του οποίου εκτυλίσσεται στον κάμπο της Θεσσαλίας, στα τέλη της δεκαετίας του ’50 με τα τσιφλίκια και τους μεγαλογαιοκτήμονες, παρά την αναδιανομή της γης, αλλά και την ανάπτυξη της γεωργίας, ετοιμάζεται να λάβει θέση στον πρόγραμμα του Alpha και να πραγματοποιήσει τη δική του τηλεοπτική σταδιοδρομία.

Το μυθιστόρημα «Το Προξενιό της Ιουλίας» (εκδόσεις Ψυχογιός) του Γιώργου Σ. Πολίτη βασίζεται σε γεγονότα με επίκεντρο την απόδοση δικαιοσύνης σε μια υπόθεση διπλής δολοφονίας με κυρίαρχη φιγούρα μια γυναίκα η οποία καταδικάζεται σε θάνατο.

Το προξενιό της Ιουλίας Βένιου με τον μεγαλοκτηματία Γιωργίκη Προβιό έμελλε να γίνει το σπουδαίο νέο ολάκερου του κάμπου της Λάρισας. Έπειτα από μερικά χρόνια, ο επίλογος του γάμου της σφραγίζεται με τη δολοφονία του συζύγου και της τρίχρονης κόρης της.

Η Ιουλία, καταδικασμένη σε θάνατο, μεταφέρεται στις φυλακές Αβέρωφ. Αμίλητη, αποδεχόμενη τη μοίρα και, συνεκδοχικά, την ενοχή της περιμένει την ημέρα εκτέλεσης της. Έξι 24ωρα νωρίτερα γίνεται η ανατροπή.

Για την κοινωνικοιστορικοδραματική σειρά του Alpha είχε ενημερώσει από καιρό το topontiki.gr.

Στη σειρά πρωταγωνιστικούς ρόλους έχουν οι Μελέτης Ηλίας, που κάνει τον Γιωργίκη Προβιό, η Ευγενία Ξυγκόρου, η Ιουλία της ιστορίας η οποία παντρεύεται τον Γιωργίκη, ενώ είναι ερωτευμένη με τον Γρηγόρη Ραζίνη τον οποίον κάνει ο Δημήτρης Σέρφας.

Η Άννα Μάσχα υποδύεται την Χάδω Προβιού, αδελφή του Γιωργίκη και η κάνει την μητέρα του Ραζίνη, την Κυριακούλα. Ο Δημήτρης Αλεξανδρής κρατά τον ρόλο του διοικητή Χωροφυλάκης της Λάρισας, Κωστή Στασινόπουλου. Το σενάριο είναι του Νίκου Απειρανθίτη και τη σκηνοθεσία του Νίκου Κρητικού.

Διαβάστε επίσης:

Ένταση μεταξύ Ευαγγελάτου – Πετρόπουλου: Το «γάντι», το κουτσομπολιό και ο εκνευρισμός

Συνεχίζει την καθοδική πορεία ο δείκτης τηλεθέασης – Παραμένει πρώτη η «Γη της Ελιάς»

Η νέα κωμική σειρά «Είμαι η Τζο» του ΑΝΤ1+ «ανεβαίνει» στις 7 Ιουλίου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 19.05.2024 15:47