search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 16:20
MENU CLOSE

Πολυχρονόπουλος – Σοκάρει καταγγελία εθελόντριας: «Ούτε η ΑΑΔΕ θα βγάλει άκρη – Έβγαζε κάρτες σε άστεγους και χρήστες»

04.02.2024 14:48
konstantinos_polyxronopoulos_new

Σοκάρει η μαρτυρία πρώην εθελόντριας της «Κοινωνικής Κουζίνας» για τη δράση του Κώστα Πολυχρονόπουλου.

Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» πρώην εθελόντρια της οργάνωσης, ο Κώστας Πολυχρονόπουλος είχε συγκεντρώσει πολλά χρήματα από δωρεές χωρίς να φαίνεται πού κατέληγαν.

«Δεν μας νοιάζει το ελάττωμα του Κώστα Πολυχρονόπουλου. Μας νοιάζει ότι το ήξεραν όλοι εκείνοι και δεν τον έστειλαν σπίτι του. Ξέρει να παίζει καλό θέατρο, είναι η δουλειά του να σε κοροϊδεύει. Τώρα ο κόσμος δεν θα βοηθήσει ποτέ εμάς τους υπόλοιπους, αυτό μας πονάει. Τα χρήματα που έπαιρνε ο Κώστας δεν τα έχει δει άλλη οργάνωση. Τελευταία είπε ότι θα πάει στη Γάζα και μάζεψε λεφτά. Πήγαν 2 σύντροφοι και του λένε: “Ρε συ Κώστα ποια Γάζα; Εδώ δεν μπαίνει ούτε ο Ερυθρός Σταυρός, πού πας; Γιατί μαζεύεις λεφτά από τον κόσμο;;”».

Και συνέχισε: «Απάντησε πως θα τα βάλει στην Κουζίνα. Και κάνει ένα ταξιδάκι. Έστειλε παραποιημένες φωτογραφίες τρελάθηκαν τα παιδιά. Τον ρωτούσαν που είναι και είπε ότι είναι τάχα στον Λίβανο και μαγειρεύει. Πήγε στις πλημμύρες και δεν έκανε τίποτα. μια φορά μαγείρεψε και μετά έφυγε αφήνοντας δυο κοπέλες εκεί. Ξέρετε πόσα χρήματα μάζεψε για την Καρδίτσα; Τον ρώτησαν τι έγινε και είπε ότι τον έδιωξε ο δήμαρχος. Τον ρωτούσαν που είναι τα 600.000 για το σπίτι το 3ορφο που έλεγε ότι θα αγοράσει. Και απαντούσε πως δεν πληρούσε τις προδιαγραφές και τα έβαλε τα χρήματα για την κουζίνα και τα τρόφιμα. Του έλεγαν να φέρει πίσω τα 600.000. Εν τω μεταξύ έχουν φύγει από πολλά κτίρια γιατί άφηνε απλήρωτα ενοίκια και είχαν μαζευτεί».

Διαβάστε επίσης:

Λάρισα: «Είμαστε όλα gay» – Έγραψαν συνθήματα με σπρέι στον Ναό Αγίου Αχιλλίου

Αμύνταιο: Βρέθηκε νεκρός ο αγνοούμενος ψαράς

Παραλήρημα ιερέα: «Δεν έχουν θέση στους ναούς» οι βουλευτές που θα ψηφίσουν το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 16:20