search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 22:57
MENU CLOSE

Αμύνταιο: Βρέθηκε νεκρός ο αγνοούμενος ψαράς

04.02.2024 14:15
limni

Βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής η σορός του ηλικιωμένου ψαρά από τον Άγιο Παντελεήμονα Αμύνταιου, ο οποίος αγνοούνταν από το απόγευμα του Σαββάτου.

Ο άτυχος άνδρας είχε πάει για ψάρεμα με την βάρκα του στη λίμνη Βεγορίτιδα και για άγνωστη – μέχρι στιγμής – αιτία, χάθηκαν τα ίχνη του. Μάλιστα, συγγενικό του πρόσωπο ειδοποίησε τις αρχές όταν πέρασε η ώρα και δεν επέστρεψε στο σπίτι.

Το μεσημέρι της Κυριακής, δυνάμεις της ΕΜΑΚ ανέσυραν τον ηλικιωμένο ψαρά νεκρό από τη λίμνη και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τη σορό του και τη μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Αμυνταίου.

Υπενθυμίζεται ότι για τον εντοπισμό του στήθηκε επιχείρηση εντοπισμού του, στην οποία συμμετείχαν άνδρες της Πυροσβεστικής από την Πτολεμαΐδα και την Έδεσσα. Επίσης, κλιμάκιο της ΕΜΑΚ από την Θεσσαλονίκη με πλωτό σκάφος και δύτες συνέδραμε στις έρευνες για τον εντοπισμό του, όπως και ερασιτέχνες ψαράδες με τα σκάφη τους.

Διαβάστε επίσης:

Παραλήρημα ιερέα: «Δεν έχουν θέση στους ναούς» οι βουλευτές που θα ψηφίσουν το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων

Καλλιθέα: «Πάρε τον πατέρα σου να έρθει να τον σκοτώσουμε» – Εφιάλτης για 13χρονο από ενέδρα συμμορίας 4 ανηλίκων ληστών

Αγρότες: Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις – Κλείνουν την εθνική Θεσσαλονίκης – Μουδανιών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 22:54