search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 11:10
MENU CLOSE

Λάρισα: «Είμαστε όλα gay» – Έγραψαν συνθήματα με σπρέι στον Ναό Αγίου Αχιλλίου

04.02.2024 14:27
ekklisia_larisa

Συνθήματα στους τοίχους και στα σκαλοπάτια του Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Αχιλλίου, της Λάρισας, αντίκρυσαν, το πρωί της Κυριακής, οι πιστοί που πήγαν στην Kυριακάτικη Θεία Λειτουργία.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα orthodoxia.info, άγνωστοι έγραψαν συνθήματα όπως «η Ελλάδα να πεθάνει να ζήσουμε εμείς στο διάολο η οικογένεια, θρησκεία και πατρίς» και «όχι στη βία ναι στη λεσβία» και «είμαστε όλα gay».

Μάλιστα, μπροστά από την κεντρική είσοδο έγραψαν προσωπικά συνθήματα κατά του μητροπολίτη Λαρίσης Ιερωνύμου, που έχει εκφράση την αντίθεσή του στον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία.

«Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί»

Τα συνθήματα σχολίασε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο βουλευτής Λάρισας της ΝΔ, Μάξιμος Χαρακόπουλος, που έχει κάνει σαφείς τις προθέσεις του για την καταψήφιση του επίμαχου νομοσχεδίου.

«Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί και μεις γελούσαμε στις γειτονιές… Έτσι βρήκε το πρωινό φως τον Άγιο Αχίλλιο Λάρισας. Τί κοινωνία θα παραδώσουμε στα παιδιά μας», έγραψε.

Ελληνική Λύση: «Έγκλημα μίσους»

«Η βεβήλωση του Ιερού Ναού του Αγίου Αχιλλείου στη Λάρισα, συνιστά ένα έγκλημα μίσους, το οποίο έχει ηθικούς αυτουργούς όλους αυτούς που με προπαγάνδα ναζιστικού τύπου, από τα συστημικά ΜΜΕ, εκτοξεύουν κραυγές μίσους κατά του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας, με πρόσχημα τα “ανθρώπινα δικαιώματα”!», σημειώνει σε ανακοίνωση η Ελληνική Λύση.

«Το επαίσχυντο νομοσχέδιο της κυβέρνησης Μητσοτάκη άνοιξε την κερκόπορτα στους εχθρούς του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας. Η Ελληνική Λύση χαρακτήρισε το νομοσχέδιο νομιμοποίησης του γάμου ομοφυλόφιλων, αντιχριστιανικό και ανθελληνικό. Σήμερα, για άλλη μια φορά, δικαιωνόμαστε. Ακριβώς γι’ αυτά τα εγκλήματα μίσους είχαμε προτείνει την συμπερίληψη της χριστιανοφοβίας” και της “ελληνοφοβίας” στον αντιρατσιστικό νόμο», συνεχίζει.

Επιπλέον, η Ελληνική Λύση υποστηρίζει: «Οι ενέργειες της κυβέρνησης Μητσοτάκη δεν προστατεύουν κάποια “ανθρώπινα δικαιώματα”, αλλά θέτουν σε κίνδυνο το ιερό δικαίωμα της χριστιανικής πίστης. Απαιτούμε την άμεση σύλληψη και την παραδειγματική τιμωρία, τόσο των φυσικών, όσο και των ηθικών αυτουργών αυτού του ανοσιουργήματος».

Διαβάστε επίσης:

Αμύνταιο: Βρέθηκε νεκρός ο αγνοούμενος ψαράς

Παραλήρημα ιερέα: «Δεν έχουν θέση στους ναούς» οι βουλευτές που θα ψηφίσουν το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων

Καλλιθέα: «Πάρε τον πατέρα σου να έρθει να τον σκοτώσουμε» – Εφιάλτης για 13χρονο από ενέδρα συμμορίας 4 ανηλίκων ληστών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 11:08